Ingen tittel
Fjernet originaltittel "veiviser til vann"
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger62
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1065015} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Arvid O.
Stramt og godt utsnitt. Skarpt og detaljert.
Det morsomme er at jeg ser ei pil i ruta på veggen også som peker i samme retning , dog forbi vannuttaket.
Arvid.
Knut Georg F.
Takk for tilbakemelding Arild. Dette er fra vestlandet, så det er rimelig med vann på alle kanter:-)
Mvh Knut
Øyvind H.
Jeg liker komposisjonen med dette gamle, rustikke uttrykket. Fine dempede farger. men jeg synes pila forstyrrer helheten og harmonien i bildet. Jeg ser paralellen i vinduet som Arvid nevner, men jeg ville ha fjernet pila og tittelen. Har du montert inn pila?
Mvh Øyvind H.
Knut Georg F.
Takk for tilbakemeldinga Øyvind. Den rosa pila er nok et renoveringstiltak på et ellers fallert industriområde. Tukler sjelden med virkeligheten. Enig i at tittelen er dårlig.
Mvh Knut
Ingvald Bright N.
En på mange måter uvanlig sammenkobling av ryddig og IKKE velstelt. Kanskje er det noen som ser akkurat den sjarmen en slik gammel dør kan ha. Svært bra motiv. mvh Ibn
Øyvind B.
Pilen lagde en ikke tilhørende kontrast til det gamle rustikke preget som godt kan pirre nysgjerrigheten. Du er meget god på titler, her hadde det kanskje vært best uten?
Mvh Øyvind
Knut Georg F.
Takk for tilbakemeldinger Ingvald og Øyvind B. Enig i at bildet vil stå seg bedre uten denne tittelen. (14 dager med feber har redusert kvaliteten av kreative tanker:-)
Mvh Knut
Bjørnar P.
Et noe forvirrende uttrykk. Pila oppleves som et fremmedlegeme her, og drar samtidig langt mer oppmerksomhet enn den fortjener forutsatt at det ikke er et skjult og viktig budskap her.
Ville beskåret oppe ned til vinduskarmen for en strammere komposisjon. Pila ville jeg klonet bort.
Knut Georg F.
Takk for tilbakemeldinga Bjørnar. Var nok på jakt etter "et skjult budskap" her, snarere enn bare forfallets estetikk. Ikke sikkert jeg hadde stanset opp om pila ikke var der.
Mvh Knut
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu