Vokteren
Buddhist på fjell-tempelet "Adam's Peak" (Sri Pada), 2243moh.

Vokteren passet iherdig på at besøkende tok av seg skotøyet og oppførte seg som folk når dem entret denne hellige tempel-plassen. Munken så ganske hardhudet ut der han sto barfot i kjortelen sin, med et tempel fullt av turister i dunjakker i noen få plussgrader på toppen.

Det anbefales og dra opp slik at man får med seg den spektakulære soloppgangen på morgenkvisten. En flott tur, da de gamle steintrappene oppover fjellsiden fylles av lyset fra lommelyktene til de besøkende som en ild-orm.

En grop på fjellet sies å være Buddhas fotspor, mens muslimene mener at fotsporet stammer fra Adam. Kristne mener fotsporet stammer fra disiplen Thomas, mens Hinduene mener fotsporet stammer fra Shiva.
Dette fører til at folk fra forskjellige religioner besøker stedet som pilgrimer.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1065011} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Karen-Margrethe A.
Skarpt og godt bilde, liker det tenksomme uttrykket til vokteren. Interessant og utfyllende tekst.
Bjørnar P.
Teknisk veldig bra. Skikkelig glød uten å miste vesentlige detaljer.
Spennende komponert. Normalt vil man jo ha mer luft i blikkretningen enn bak, men her føler jeg at lite luft foran viser hans manglende interesse for vår verden. Han formelig oser av autoritet og mental styrke.
Bjørn Eirik B. H.
Takk for fine tilbakemeldinger!
Bjørnar Pedersen: Har via tidligere bildekritikker lært meg det med luft i blikkretningen, som du nevner, men komposisjonen var bevisst i dette tilfellet.
Harald N.
Flott levert dette. Likar komposisjonen godt.
Mvh Harald
Bjørn Eirik B. H.
Takk for det Harald!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu