Veivalg
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger84
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1065165} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .
Spennende og interessant bilde.
Tittel og bilde passer godt sammen.
Liker bildet godt.
Mvh Jan R
Øyvind B.
Spennende disse lag på lag installasjonene dine. Kan også ses i sammenheng mennesket evne til riktige valg livet . De svevende duse fargene får meg på tankene. Uansett. Fri tolkning her ...
Mvh Øyvind
Øyvind H.
Ett av dine beste, rene og enkle elemnter som utfyller hverandre, og som peker i samme retning , lyst og fnugglett i uttrykket, liker det.
Mvh Øyvind H.
Pål M. S.
Ja, et av de mange...

Her har du linjer i alle mulige retninger og varianter. Meget behagelige fargetoner i en velfungerende komp. Pluss for krysset/krysningen.

Som Øyvind er inne på, kan absolutt ses med symbolverdi. Livet er fult av veikryss, med både smale og brede veier/stier.

Har en mistanke om at det er akkurat det du vil, og ikke bare i dette bildet, sette igang tanker og assosiasjoner i forhold til livet. Men mulig jeg tar feil:-)
Per L.
Ja, skal vi velge den trauste og trygge eller ta sjansen på den mer forlokkende men ukjente! Her gir du oss mange valg - og det liker jeg, som i livet ellers! Mvh Per
Arild T.
Et meget interessant og velkomponert bilde der motiv og tittel så avgjort spiller på lag.
Dette bildet likte jeg spesielt godt! Imponerende!

Hilsen Arild
Avsluttet .
Et elegant, inspirerende og tankevekkende bilde. Kreativt, godt gjennomført på alle måter. I likhet med enkelte av de andre som har kommentert bildet, finner jeg det nærliggende å se dette bildet i sammenheng med menneskets vesen og vilkår i verden. Meget bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Avsluttet .
Liker dette bildet veldig godt! Fin balanse i komposisjon og farger. Interessant, spennende, men samtidig med en ro over seg. Et bilde jeg kan se på lenge!
Hilsen Grethe
Ingvald Bright N.
Mange takk til: Jan Øyvind x2, Pål, Per,Arild,Kjell Øyvind og Grethe Jorunn. Mange fine tanker i retur for meg. Gir lyst til å fortsette : ) mvh Ingvald
Arvid O.
Et sammensurium av veier , broer og overbygg sveiset sammen i et veldig interessant uttrykk.
Veldig bra !
Arvid.
Ingvald Bright N.
Mange takk Arvid. mvh Ingvald
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu