"Der hengern"
på bedehuset:-). Bildene er blodferske og tatt med det jeg vil kalle manglende fotoutstyr uten særlig redigering i etterkant. I v2 vises Lars Liabø med kone, the Director of the Board. Han lanserte ideen om fotofestivalen i 2004 og fikk med Morten Krogvold på laget. Siden har dette radarparet fulgt hverandre i tolv Nordic Light festivaler. Lars Liabø kan forsikre oss om at Morten Krogvold ikke har tenkt å gi seg på lenge selv om han har nådd den alminnelige pensjonsalder.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2017-05-09 17:23:18
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2017-05-09 17:24:25
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger66
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1068454} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Pål M. S.
Takker for titten, Gunnar:-) Egentlig flott du dokumenterer med et lite skråblikk, i tråd med "det ekte fotografiets ånd"
PS.Er ikke større enn at jeg synes det er moro og få et bilde på utstillingen.
Gunnar F.
Jeg synes det er artig at fotovenner på dotten henger her, noe vi begge må være stolt av. Bedehuset var bare for å være litt morsom og det er jeg sikker på at du også synes. Jeg har sett andre navn også tidligere år, men bare deg i år. Jeg kan godt legge de ut på tek.no også, men da må jeg ha din tillatelse. Jeg går ut fra at de fleste der inne kjenner navnet ditt. Mvh Gunnar
Pål M. S.
Tja, her på Sørlandet er vi jo mer på tilgivelse enn tillatelse... Gjør som du vil med bildet:-)
Gunnar F.
Takk for svaret Pål! Jeg skal legge det ut når jeg kommer i kontakt med en PC. Ellers oppfordrer jeg de her inne til å lete frem bildet ditt og gi deg den rosen du fortjener som den beste portrettfotografen her inne. Mitt bilde er kun ment som dokumentasjon for å vise at det finnes flinke fotografer som deler sine bilder på foto.no. Men jeg skal ikke underslå at jeg er stolt av hva ledelse og dugnadsgjeng har fått til i Kristiansund. Ha en fin kveld! Mvh Gunnar
Pål M. S.
Så så Gunnar, rolig nå:-) Takker så mye for rosende ord, men må legge til at det er mange som gjør ting vel så bra. Har allerede fått mye ros for bildet, og er ydmyk for det.
Kan legge til at jeg er kommet i kontakt med mannen med hattene, og vi har litt på gang... Fascinerende fyr forresten.
Jeg har kvalitetstid når jeg driver med foto, og prøver og beholde leken. Den dagen alvoret tar meg, gir jeg vekk alt fotoutstyret. Måtte det aldri skje:-)
Roar K.
Ikke en fotograf som fortjener å bli hengt, men når det skjer på denne måten må det vel være helt OK.

Roar
Gunnar F.
Takk Roar! Du har rett, men ikke alltid:-). Flott vær i Kristiansund i dag, men litt kaldt. Det er vel ikke lenge før du ser meg vandrende langs Akerselva. Ha en fin dag! Mvh Gunnar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu