En blomst...eller ei?
Ikke vet jeg hva denne heter, og ikke så den særlig blomsterakrig ut, mer som en sukulent...Men på nært hold ble den da ganske pen allikevel...Det lønner seg og krype litt i busker kratt og andres blomsterbed....:-)
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Sigma 105/2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger201
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_107372} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Kurt S.

Denne har jeg aldri sett før. En snodig plante igrunnen. Det kan se ut som sukkertøy som ligger inne i den -:) Bildet ble kjempelekkert. Flotte former, som også gjentar seg i bakgrunnen, og fine farger.
mvh Kurt
Avsluttet .

Fine farger og artig blomst som jeg ikke har lagt merke til før. Synes også bakgrunnen ble veldig fin her.
Birna R.

en vortemelk. (en slektning av den velkjente julestjernen). de grønnne skålformete bladene som ser ut som en blomst er omdannete høyblad, ikke kronblad.

mye er fint på nært hold. naturen har mange detaljer å vise frem for den som kikker etter.
Ann F.

Plante - ja. Hva slags - aner ikke. Bortsett fra at det kan se ut som en slags sukkulent.
Synes deler av bakgrunnen er meget vellykket, med de gjentatte formene fra bladene bakover. Plasseringen av hovedmotivet passer i og med at det er såpass mye liv i bakgrunnen til venstre for den, uten å distrahere.
Det mørke brune oppe til venstre er ikke så sheldig, du kan evt. beskjære innenfor det inn til ett av de gjentatte kronbladene, men da mister du ''ett sett'' med gjentagelser.
Kanskje også litt uheldig beskjæring av kronblad nede og støvbærer oppe.

Synd med gjenskinnet. Jeg har ofte med meg et stykke tynt hvitt stoff (en godt vasket stoffbleie, faktisk) som danderes rundt omkring motivet vha klesklyper for å hindre det. En gjennomskinnelig hvit paraply kan også settes opp så den kaster ''skygge''. Du mister lite lys på den måten, og unngår gjenskinn som her.

Jeg krabber tidvis rundt i min venninnes hage. Fin måte å ha tilgang til hage på. All the pleasure and none of the work.
:-)
Mvh Ann
Ann F.

Hmmmm....
sheldig er et ord jeg aldri har sett før.
Det skal selvsagt være ''ikke så heldig'' om det mørke brune oppe t.v.
Inger-Lise S.

En fin plante med fine farger. Likte bakgrunnen også godt. Men synd du kuttet bladene oppe og nede.

mvh Inger-Lise
Grethe B.

Hei og takk!

Bladene er kuttet for å få den ene blomsten ''rett'' plassert i bildet. Det mørke i venstre hjørne forstyrrer meg ikke, og dessuten er det av og til greit og se at det er skygge bakover for å skape dybde selv i et macrobilde, men smak og behag her. Personlig liker jeg skinnet...ikke ellers, men her synes jeg som Kurt at det ble noe sukkertøyaktig over det...Men her er det lov og like og ikke like:-)
Ha en fin kveld!

mvh
gt
Lene Benedicte H.

den var flott,Grethe....og alt dette snakket om skinnet..jeg liker det, det skaper liv i bildet...flotte blomster
Birna R.

'skinnet'' viser sakens kjerne, nemlig at dette er nektarkjertler. faktisk sukkertøy for besøkende og pollinerende insekter.

det er ikke så heldig i mine øyne å ''fjerne'' et faktisk faktum.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu