Utstyr
  • SONY DSC-RX100M3
  • 24-70mm F1.8-2.8
  • Brennvidde10.9mm
  • Blender-
  • Lukker1/30s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger74
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1073727} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .
Fint motiv, fint gjengitt med en etter mitt skjønn meget bra komposisjon. Jeg må bemerke spesielt klarheten, skarpheten, den dynamiske rekkevidden og detaljeringsgraden i dette bildet. Jeg blir stadig mer imponert over hva du og den lille Sony'en sammen klarer å utrette. Jeg gjetter på at betraktere som ikke visste hva slags kamera som er brukt, ville gjettet på kamera av en helt annen klasse. vennlig hilsen Kjell Øyvind
karin s.
Veldig bra Fredrik,detaljert og skarpt,fint innfallene lys som du har utnyttet godt. Man tar det man får;)
Fredrik N.
Mange takk Karin Og Kjell Øyvind for fine tilbakemeldinger.

(Sony'en imponerer meg også!)

Hilsen Fredrik
Pål M. S.
Fra brente Mercer til brente sjeler...
Et fint dokument fra kapellet, der Jomfru Maria, (tror det må være henne, hvis ikke må det være en ung utgave av sønnen), ser ned på en barmhjertig sjel. Ble et fint perspektiv her.
Ingvald Bright N.
Ja, liker det; In
Hans Rich. A.
Jeg støtter Kjell Øyvind i hans gode kommentar.
Mvh Hans Richard
Helene F.
Jeg er jo en liten pirk, som du sikkert vet..så jeg hang meg litt opp i en liten flekk på muren oppe til venstre..
Ellers en finfin komp og skarpt og fint bilde.
Walter S.
Meget katolsk dette, Fredrik. Antar at man befinner seg et sted i (Sør)Europa ...? Alteret er symmetrisk, som kirker jo er.

Rent, ryddig og delikat med innfallende naturlig lys på hvit mur. Under slike forhold er det en stor fordel at lukkeren ikke bråker / event. speil ikke klasker. Selv bruker jeg Fuji med elektronisk lukker som er helt lydløs. Har denne Sony'en in en sentral-lukker i objektivet?

Mvh,
Walter
Fredrik N.
Takker til der alle som kommenterte!

Bildet er tatt i Kroatia. I mange kirker, både her og i Hellas, er det fotoforbud. Men i denne kirken så jeg ingen forbudsskilt.

Walter. Jeg har ikke peiling på om Sony'en har en slik lukker, men det bråker veldig lite. Dessuten er det så lite at det er få som legger merke til at jeg tar bilder.

Mvh Fredrik
Roar K.
Her er vel det meste av positivt sagt så jeg bare nevner at det kan være en fordel å gå ned til 850 pix. max. i høyde for å få med hele bildet med litt luft over og under da dotten ikke nedskalerer slik Tek gjør.

Roar
Arild T.
Et stilrent og godt komponert bilde som gir assosiasjoner til så mangt!
Sonyen leverer ser jeg. Har samme utgave selv og i godt lys er den fullt på høyde med de mer dedikerte kameraene, men raw-filene kan du ikke herje så mye med i etterbehandlinga før de "sprekker". Her har fujikameraene en klar fordel.

Hilsen Arild
Fredrik N.
Dine betrakininger ang Sony RX100 sammenfaller egentlige med egne erfaringer. Den liker ikke høy ISO bl.a, og til macrofotografering bruker jeg heller XT-1. Men stort sett alt ellers er den veldig god og gir skarpe bilder.
Takker for kommentarer Arild og Roar også!!
Mvh Fredrik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu