Utstyr
  • YashicaMAt 124G
  • 80mm f3,5
  • Blender-
  • FilmtypeFuji Acros 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger258
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_107390} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Øyvind N.

Likte dette. God plassering av mur og hytte i bildeflata.
Tore U.

Komposisjons- og motivmessig veldig bra som vanlig og med fin balanse. Det eneste jeg synes trekker for egen del er at kontrastene virker litt slappe.

mvh
Tore
Eirik H.

Takk for kommentarar.

Når det gjeld kontrastane, så tør eg ikkje ta i meir. Himmelen blir lett utbrent, og ruinen i forgrunnen blir ein stor svart klump sjølv ved ei nokså moderat auke i kontrasten. Bakken er vanleg myr og torv på ca. 600 m.o.h, og har dermed nokså jamne fargetoner.
Tove E.

Gratulerer med ''website of the month'' i B&W Photography! Kjempegøy at du har klart å skille deg ut.

Du har vært veldig aktiv i det siste her på bildekritikken og det er lenge siden jeg har vært innom så det ble mange nye bilder å se. Jeg liker omtrent alle bildene dine, så for at ikke den ene kommetaren skal bli lik den andre så har jeg valgt ut dette bildet som jeg synes er spesielt lekkert.

Likte spesielt godt den enkle komposisjonen og hvordan du har utnyttet flaten, diagonalen som brytes. Ruinen i forgrunnen skaper et fint interessepunkt uten å ta oppmerksomheten fra diagonalen og samtidig knyttes den til det andre huset. Jeg ser at huset er nøyaktig plassert i det gylne snitt, men her virker det ikke kunstig. Kontrasten er fin, ville heller gått litt ned. (Det kan like gjerne skyldes min dårlige skjerm.) Veldig ofte blir s-hv presentert med for høy kontrast slik at utrykket blir for hardt, men det er etter mitt syn da.
Birna R.

bildet gror noe igjen i nederkant på den skjermen jeg nå sitter ved, men siden den ikke er hardware-kalibrert legger jegi kke altfor stor vekt på dette - bildeter sannsynligvis ''riktigere'' enn hva jeg ser, basert på de andre av bildene som jeg har sett (på bedreskjermer).

fin bruk av bildeflaten og todelingen hvor himmel og jord(helvete) balanserer hverandre. huset vs ruin lager en subhistorie i nedre del, hvis åpenbare dysterhet forsterkes av himmelpartiet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu