Abstrakt 882 = ef2.2

Jfr. antall kommentarer på gårsdagens presentesjon får jeg en enkel jobb på kommentarfronten idag.
Antagelig gir ikke dagens presentasjon særlig uttelling heller hvilket er tanken bak valget.

http://www.pbase.com/kneppen
Fargerikt
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger45
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1075054} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Espen J.
Jeg har ikke helt funnet min indre inspirasjon og wow effekt av abstrakt og slike bilder, men dette bildet traff meg veldig. Jeg får en følelse av et hav og en øde øy samtidig som jeg kan tolke at jeg ser et fjell med en fjord. Veldig spennende å flott Roar.

Mvh Espen
Arild T.
For meg er dette et timeglass i psykedeliske farger og former. Supert! Litt luft over hadde vært å foretrekke, men du hadde kanskje ikke mer å gå på?

Hilsen Arild
Harald N.
Velkomponert og fargerikt.
Harald
Ragnar S.
Hva slags figur er det du har "mishandlet" her ?
Oppsummering: Oppfinnsomt, kreativt og severdig. Dessuten fargerikt som i det store og hele er et slags varemerke fra deg.

Mvh Ragnar S
Per L.
Fin og fargerik abstrakt! Din umiskjennelige etterbehandling slår aldri feil. Bortsett fra manglende luft over og under stemmer det meste her! Mvh Per
Fredrik N.
Herlig bilde, Roar!
Mvh Fredrik
Arild T.
Hei, igjen, Roar! Håper du kommenterer tilbake, som noen skriver, om manglende luft over og under i dette bildet. Interessant å få tilbakemeldinger på kritikk. Du trenger selvsagt ikke være enig, men personlig så føler jeg meg litt dum når kritikk og endringsforslag blir forbigått i stillhet.

Hilsen Arild
Roar K.
Dette var kun en leksak fra 3D i et tidligere ps program - ps6 eller tidligere som jeg fortsatte å lege litt med. Det var ørlite luft over, men så lite at det var mer forstyrrende så jeg kuttet oppe og nede da kutt på linjene framfor ørlite luft eller kant i kant gir mer spenning i bildet.
Jeg bruker ofte kutt framfor ei luftglipe utenfor og anbasfaler det rett som det er i mine kommentarer også selv om det kanskje mer hører hjemme på smakskonto'n enn på den faglige.

Takker så mye for kommentarer..

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu