Utstyr
  • Canon EOS 6D
  • EF24-70mm f/2.8L II USM
  • Brennvidde45.0mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1075773} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Trygve K.
Et herlig velkomponert "snart kommer vinteren"-bilde med nydelig lys utnyttet på en god måte. Krangler litt med meg selv om skarpheten skulle vært over hele bildet, men blir ikke enig med meg selv denne gangen.
Stort pluss for steinen til høyre som bidrar til forsterket dybdefølelse.
Ville vurdert å ta litt av himmelen oppe for å skape ytterligere "sug" i bildet....

Men bevares, - et deilig bilde som minner meg på at jeg må se å få pakket kufferten fortest mulig for å komme med sydover før det blir for sent....

mvh Trygve
Avsluttet .
Her er årets første snø på plass alt? Fin gjengivelse av vakkert fjellandskap. vennlig hilsen Kjell Øyvind
marit f.
Takk for kommentarer Trygve og Kjell Øyvind. Hyggelig at dere likte bildet. Jeg dro opp på fjellet før det lysnet av dag, målet var egentlig en soloppgang. Det ble en særdeles vakker morgen, selv om det du oppfatter som uskarphet på bildet Trygve , er snøbyger. Snø og sol på samme tid. Ang. kutt av himmelen, jeg tror ikke det. Syns skyformasjonene passet godt, den til høyre har samme form som fjellet, den til venstre fullfører veien.
Knut N.
Påminnelse om at vinter,n ikke er langt unna..i forhold til sørlandet som drukner om dagen. Fint bilde Marit
Ragnar S.
Årets første lille snølag. Skaper en egen stemning der vegetasjon og snø blandes. God erstatning for planlagt soloppgang-bilde.

Mvh Ragnar S
Per L.
Tiltalende og godt komponert bilde med veien som slynger seg innover i bildet og gir dybde! Årets første snø er alltid fascinerende - også her hvor den forsøker å skjule de flotte høstfargene! Mvh Per
marit f.
Takk for kommentarer.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu