Road Art - I
Utstyr
  • D70
  • 200
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger401
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_107841} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Roy S.

Wow. Dette var nyttårsaften på forskudd. Sterk komposisjon og bruk av kontraster. Fin linjeføring og 100% utnyttelse av flata. Gratulerer Jørn. Blir spennende å følge deg framover.

a tse & s.

yes, dette var tøft

kreativt og spennende

gleder oss til mer i denne stilen..whatever..

Dag J.

Enig med forrige talere.
Rune N.

Dette var meget bra! Kreativt og spennende er riktig beskrivelse, ja!

mvh
Rune
Avsluttet .

Ren og pen reklame for Stimorol, var det første som slo meg. Lite troverdig som straight enkeltopptak, og kategorien ''natur'' er kanskje ikke helt tingen, om man da ikke omdefinerer natur til å omfatte totalt menneskeskapte visuelle uttrykk, men ''who cares''? Artig var det lell. Veldig plakativt, men neppe et uttrykk for innvortes Sturm und Drang.

Mvh Ola. (En av de innvidde, eller en av de som er på vidda, take your pick.)

Kristoffer L.

Grafisk, spenstig, kreativt!

Flott og utradisjonelt bilde, meget bra!

- Kristoffer
Jørn B.

ola: troverdigheten av opptaket er dokumenterbart. selv om det krevde både lang ventetid og adskillige SMS fra utsendt medarbeider lenger ned i dalen.

når anledningen til gjengjeld kom var sjansen der bare i en brødel av et sekund, så det gjaldt å trykke av i det rette øyeblikket.

det ble 3 brukbare bilder i løpet av 4 timers venting. ikke mye, men nok til å gjøre dagen akseptabel trass i vestlandsk regn og ufyseligheter.
Thorfinn B.

godt bilde med fin fortelling og driv. Fremstår noe for lyst på min skjerm.
Jørn B.

du må nok sjekke skjermen din ,Thorfinn ....
Avsluttet .

I så fall faller min innvending om troverdigheten. Forstår nå at det kan være en grafisk sterk lastebil som har beveget seg i én retning og ikke to slik jeg først trodde.
Uansett, om det så bare hadde vært dette ene bildet som ble resultatet av en hel dag i vestlandsk regn så hadde det allikevel vært akseptabelt. Skulle gjerne ha tatt noe slikt selv en gang.

Mvh Ola.
Jørn B.

hint til deg, ola: neste gang du ser en lastebil fra Waagan Transport så er det bare å trykke på utløseren.

Mest ventetid gikk med på å få den DHL-transporten jeg hadde ønsket meg, gult er jo stilig til rødt, men sannerlig ble den ikke varslet meg pr. SMS av en vennlig sjel (Randolf Surlien, en kjent naturfotograf med mye merkelig på samvittigheten) etter noen timer. Så det bildet havnet også i boks - til slutt.
Thomas R.

Fantastisk debut! Det meste er sagt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu