Meir frå Ormetjønn
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2017-11-10 10:24:00
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2017-11-10 10:53:40
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D750
  • 24.0-120.0 mm f/4.0
  • Brennvidde55.0mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger77
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1078695} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Avsluttet .
Meget fint utsnitt som følgelig også gir en fin komposisjon. Her er kvadratisk format meget velfungerende etter min smak. Myke, vare, vakre farger. Versjon 2 gir et ganske annet inntrykk. Her føler man seg hensatt til en annen tid av døgnet. Jeg opplever at denne faller litt igjennom sammenliknet med originalen. Men presentert alene ville denne også gitt et meget godt inntrykk. Totalt sett en vellykket visning. Her har du gjort mye ut av et rimelig ordinært skoglandskap. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Hilfred M.
Stemningsfullt og vakkert!
Herlig komposisjon med nydelige farger.
Tor Einar K.
Dust og avdempet som et maleri i farger, dramatisk og nesten litt uhyggelig i sort/hvit. Nydelig bilde i begge versjoner, men litt for voldsom etterbehandling etter min smak.
Filteret som er lagt på i s/h utgaven synes jeg blir litt for fremtredende i de homogene flatene og fiskebensmønsteret i grantrærne på høyre side stjeler oppmerksomhet i begge utgavene.
Per L.
Mange flotte motiv ved Ormetjønn - dette intet unntak! God komp, fine speilinger og tiltalende, sarte farger! Mvh Per
Avsluttet .
Nydelig original med duse, harmoniske farger. Vakkert med tåken. Flotte speilinger. Tror bildet hadde tålt et ørlite kutt både oppe og nede, ellers utmerket komposisjon. Vakkert!
Versjon 2 falt helt gjennom etter min smak. Det ble noe kunstig over den tåkebelagte skogen/ himmelen og vannet med det filteret du har brukt.
Geir
Harald N.
Takk for rask tilbakemelding. Nå har eg lagt inn ein versjon med forsiktigare etterbehandling.
Harald
Knut N.
Nok et meget fint bilde fra Ormetjønn Harald, håper ikke navnet tilsier at det er mye orm der...da hadde jeg holdt meg laaaangt unna!
Britt H.
Nydelig bilde. Likte original best.
Avsluttet .
Hej Harald
Mycket vacker bild !
Min röst lägger jag på version # 3, sedd mot mörk bakgrund.
Hälsning
Lennart
Harald N.
Takk for nye kommentarar.
Harald
Arild T.
Det må vera eit eldorado for ein fotograf å ha tilgang til dette tjærnet! Nydelig bilete og godt etterbehandla!

Helsing Arild
Harald N.
Takker Arild!
Hans Petter S.
Du er en mester i å skape stemning i bildene dine! Her har du fanget en herlig ro, flotte duse farger med litt dis/skodde! Utmerket komposisjon! Går for originalen, men synes også V2 ble fin!
Walter S.
Et vakkert sted som du har funnet der, Harald, noe som gir (i din søker) gode komposisjoner med flott lys og duse, fine farger.
Velger meg originalen.

Mvh,
Walter
Trygve K.
Et nydelig motiv som nok tåler en liten beskjæring både oppe og nede. For øvrig facinerende hvordan man på et øyeblikk kan forflytte seg fra de gamle mestre Tidemann & Gude's verden (versjon 1) og rett over i Theodor Kitttilsens verden (versjon 2) der man kan tenke seg nøkken dukke opp hvert sekund som helst....
For meg blir det originalen som jeg synes har særegne kvaliteter i lyssetting og stemning som overgår de andre. Veldig bra.....

mvh Trygve
Gunnar L.
Et skikkelig godt utsnitt av et flott motiv. Jeg syntes i grunnen at alle versjonene var gode, men lander ned på v.2 i svart/hvitt. Dog er kanskje vignetteringen litt i overkant?
Med vennlig hilsen
Harald N.
Takk til alle for fine kommentarar, dei set eg pris på.
Harald
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu