Høstnatt
Bildet inngår i albumet Aurora Borealis -
Utstyr
  • D100
  • -
  • Brennvidde14mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker20s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger530
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_107968} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Rune L.
Litt korn, uten at det betyr noe særlig. Synes bildet er både er meget pent og meget godt komponert, og mye skyldes den flotte plasseringen av selve speilingen av nordlys.

Mvh
Rune
Allan K.
Hvor mye betaler du for å få nordlyset til å oppføre seg som du vil, og lar du prisen gjenspeile seg i frilanstakstene?

Spøk tilside.
Sjefolainen, nok en gang. Synd ikke bildet ble lagt ut i en større versjon.

mvh
Allan
Frank K.
Hei Bjørn!

Haha, hva sa jeg? Var ute på en alternativ runde i Skulsfjorden og fant mange flotte motiv der. Men på tur hjem måtte vi bare hyle inn bremsene ved Åsgård og smette ned i fjæra. Og det ble MANGE spennende bilder av det! R.L. var fri for strøm :( Stakkars jævel. Første Nordlysrunde med sitt relativt nye D70!! Nei og nei!

Bildet: Et fargesterkt Nordlys og godt eksponert fjell, med veldig flott refleksjon i havet... Har inntrykk av at du har dratt *litt* hardt i spakene her, men resultatet er som alltid meget bra!
Venche J.
Jepp. Med måneskinn og nordlys blir det bare sånn.

Knall Bjørn. Her har vi det likedan, jeg har bare mindre sjø å ta av. :)

Wenche.
Frank W. G.
Joda, dette holder i bøtter og spann dette jo.

Frank
Turid G.
Tenk å få oppleve Nordlys slik nært. Vakkert er det spør du meg. Har opplevd det en gang over Senjalandet og det var utrolig mektig skue.

mvh
Turid
Kristian S.
Beste nordlysbildet med ''vanlig'' komposisjon jeg har sett. Korningen skader vel ikke noe spes.

KES
Stine J.
Nydelig skarpt nordlys! Veldig bra komposisjon med nordlyset som speiler seg så elegant i vannet. Flott og stemningsfullt. Syns ikke korningen gjorde noe, jeg. :-)
mvh Stine
Stig B.
Flott nordlysbilde med flott speiling / symmetri, fin eksponering både av fjell og himmel. Har du ''løftet'' bildet en del, slik at det ble kornete??? Plager meg ikke nevneverdig, men gjør at det blir litt mer å hente for deg ut over vinteren.

Mvh Stig
Bjørn J.
Takk til alle for kommentarer!
Det er riktig at jeg har ''løftet'' bildet, det var litt undereksponert. Når det er så mørkt som nå, og ikke noe sne som reflekterer det lille som er av lys, er det vanskelig å unngå undereksponering. Derfor er det litt kornete, men jeg er ikke så hysterisk opptatt av at bilder skal være kornfrie.
Derimot liker jeg ikke den røde støyen som digitalkameraer så ofte viser ved undereskponering, så jeg har brukt en spesiell plug-in som reduserer støy kun i rødkanalen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu