November på landsbygda
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2017-11-30 11:39:36
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger85
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1079893} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Camilla H.
Det var virkelig ett flott bilde
Britt H.
Elegant bilde. Vakkert.
Kristinn G.
topp
Øyvind B.
Fantastisk!
Sjelden vare, poesi i nydelig gråskala.
Mvh Øyvind
Hans Rich. A.
Helt topp bilde.
Mvh Hans Richard
Avsluttet .
Enig med Øyvind i kommentaren over. Dette er bare helt suverent, et bildet av helt usedvanlig høy kvalitet. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Stein C.
Kaster meg på... Nydelig bilde.
Bjørn Terje P.
Flott bilde i alle hensende. God utnyttelse av gråtonene.
Roar K.
Når jeg er inne på å halvere lufta over "skulpturtreet" og kanskje også litt til høyre så er nok det noe du kan skrive på min smakskonto for grafisk sett er jo dette helt topp hvilket jo kommer fram av de foregående kommentarene.

Roar.
Viggo Strand K.
Takk for alle bare hyggelige kommentarer... ikke minst den fra Roar. Før hadde jeg en tendens til å "gå" for tett på motivet ute i "marka".
Det resulterte i for lite slingringsmonn i redigeringen noe som også ble et problem ved standard passepartout og rammer.
Nå lager jeg ofte et større bilde fra starten av selv om det kan være litt skummelt med hensyn til mindre filstørrelse ved beskjæring. Så krymper jeg det ofte litt etter ferdig redigering og jeg kan lettere gå tilbake til utgangspunktet. Det kunne jeg selvfølgelig også gjort med dette bilde og derfor legger jeg ut et hvor jeg ikke tar hensyn til standard mål.

Viggo
Ragnar S.
Et nydelig komponert ilde, rett og slett.

Mvh Ragnar S
Roar K.
Her synes jeg du traff godt på V2 der vi samtidig som vi kommer tettere på samtidig som teet havner nærmere det gyldne snitt.
Kanskje ikke alltid så lurt å la seg binde for mye av standardiserte mål med hensyn til forholdet mellom kortsider og langsider?

Roar
Hans Petter S.
Flott! Foretrekker V2! Et fantastisk tre du viser, hestene bidrar også godt i bildet! Fin, dus stemning, synes dette ble meget bra!
Walter S.
Hestehagen ved Thorsø herregård med den døde eika har i årevis vært et yndet motiv. Nå er dessverre eika tatt ned, den begynte å bli nok så medtatt og sikkert farlig for dyrene.

Din tolkning her har kvaliteter som ikke mange av oss klarer å oppnå. Et grafisk tilsnitt som passer motivet som hånd i hanske.

Mvh,
Walter

P.S.: Det minner meg faktisk om at jeg selv ha opptak av dette motivet om sommeren, og ikke har lagt ut noe - tror jeg ...
Gunnar L.
Glitrende godt bilde i kledelig svart/hvitt. Ellers godt timeet og komponert. Vesjon 2 for meg også...
Med vnnlig hilsen
Ragnar S.
Nydelig steming. Ren komposisjon uten rot og unødvendige elementer. Veldig fint som svart/hvitt. Må da være et bilde perfekt for stor størrelse og vegg, dette? Versjon 2....tror jeg.....
Stein C.
Stilrent, rolig og flott.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu