salmakeren og hans kvinner
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2017-12-31 09:38:13
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger52
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1081492} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Hans Petter S.
Kommenterer dette bildet fordi jeg liker det, synes du har fanget en fin situasjon her! Både salmakeren og kvinnene er godt plassert og danner en spennende fortelling. Fint lys i bildet og en fin miljøskildring! Liker også blikket og oppmerksomheten til salmakeren.
Så kommer pirket; ville beskjære litt både oppe og nede. Synes øvre billedkant blir litt uryddig. Ville kutta akkurat under lista oppe i venstre hjørne, da synes jeg begge hjørnene oppe blir mer ryddig. Du bryter selvfølgelig billedrammen over damene, men synes faktisk det blir mer ryddig!
I Bunn ville jeg beskjære like over det sorte "beslaget" på vegghjørnet. Mulig jeg blir litt lurt (sitter med en bærbar Mac her), men jeg føler nok fokuset ligger på selve hjørnet, skulle gjerne hatt det på salmakeren... Vær gjerne uenig med meg i det jeg skriver, vil bare til slutt poengtere igjen at jeg kommenterer dette bildet fordi jeg liker det!
Keshav N.
Flott bilde, kunne vært filmplakat til filmen om salmakeren og hans kvinner. Er enig me Hans Petter om kutt og ser gjerne V2 her. Godt nytt år Knut.
mvh Keshav
Knut Georg F.
Takk for kommentarer og for konstruktive forslag.
I topp er bildet allerede beskjært pga "rot" i topp. Foretrekker å ha med ramma til damene. Har klonet bort mørke felter i bunn, synes forkleet fortjener å være med i størst mulig grad:-). Hjørnet fremstår kanskje for skarpt pga at jeg foretok selektiv justering av skyggefeltet; har brukt litt blur på hjørnet i v2.
Mvh Knut
Geir F.
Jeg synes dette ble et meget godt bilde. Herlig tittel. Her har både salmakeren og hans "kvinner" spennende, men forskjellige ansiktsuttrykk. Er det ikke en kvinne og en mann i bakgrunnen? Bortsett fra at kuttet oppe ble litt snaut som du allerede har begrunnet synes jeg utsnittet ble bra. Når en ser på bildet vender blikket tilbake til salmakerens uttrykk.
Et "vinnende" og interessant bilde. Godt Nytt år.
Geir
Hans Petter S.
Synes v2 fungerer enda bedre ja! Enig med deg at forkleet bør være med i størst mulig grad, så da funka jo kloninga bra!
Knut Georg F.
Takk for tilbakemeldingene Geir og Hans Petter. Kan se ut som om du ødela tittelen for meg der Geir, men det kan sies at det er en ganske feminin mann:-)
Mvh Knut
Geir F.
Enig med deg i det, Knut. I disse tider kan en jo heller ikke være helt sikker! For øvrig ble versjon 2 best.
Geir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu