Repetisjoner
Bildet inngår i albumet Kreta -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-10-04 04:13:46
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-10-04 22:54:48
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2004-10-06 02:15:43
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2004-10-06 02:16:28
    Versjon #5
Utstyr
  • Nikon D70
  • Sigma AF 70-300/1:4-5.6D APO Macro Supe
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/400s
  • FilmtypeCCD ISO-200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger232
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_108165} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Avsluttet .

Stilige gjentagelse av former, litt grov struktur i materialet men slik er det jo, bra sett.

Jon
Eli B.

Dette var stilig, likte oppbyggingen og gjentagelsene her, spesielt i v1. V2 ble for meg helt annerledes, selv om du bare har snudd bildet 90 grader. Likte v1 veldig godt.
mvh Eli
Odd Tore S.

Hei!
I dag treffer du ikke midt i blinken hos meg, men det kommer sikkert av at du siktet på en annen blink, og i tillegg at blinken min for denne typen bilder er heller liten.
Repetisjonen av formene er forsåvidt grei nok, men jeg savner litt mere: Mer struktur, kornstruktur, struktur i materialet, ett eller annet som får det til å skille seg mer fra den lyse flaten i bakgrunnen (himmelen?).

Odd Tore

Takk for kommentaren på ''Enn om vi kledte fjellet'', den problemstillingen du streifer der, opptar meg ganske mye også. Jeg la til en liten redegjørelse for mitt syn som enda en kommentar der, selv om det strengt tatt ikke har noe med foto å gjøre.
Odd Tore S.

Hei!
I dag treffer du ikke midt i blinken hos meg, men det kommer sikkert av at du siktet på en annen blink, og i tillegg at blinken min for denne typen bilder er heller liten.
Repetisjonen av formene er forsåvidt grei nok, men jeg savner litt mere: Mer struktur, kornstruktur, struktur i materialet, ett eller annet som får det til å skille seg mer fra den lyse flaten i bakgrunnen (himmelen?).

Odd Tore

Takk for kommentaren på ''Enn om vi kledte fjellet'', den problemstillingen du streifer der, opptar meg ganske mye også. Jeg la til en liten redegjørelse for mitt syn som enda en kommentar der, selv om det strengt tatt ikke har noe med foto å gjøre.
Odd Tore S.

Beklager dobbeltkommentar, forbindelsen til serveren hadde tydeligvis hikke.
Odd Tore
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei Odd Eirik

Fine linjer og diagonaler bortover ,
likte dette utsnittet ,

et interessant arkitektonisk skue , bra sett ;-)

mvh Inger Anne
Kurt S.

Et ganske så uvanlig bilde fra Kreta må jeg si. Bra at det ikke bare blir ''poskort'' selv om jeg ikke har noe mot å se på disse heller.
Spennende og flott bildeoppbygging du har gjennomført her.
Godt sett og kreativt og godt jobba.
mvh Kurt
Inger-Lise S.

Hei! Jeg liker begge bildene her veldig godt. Har sansen for slike motiv.Fin komposisjon i begge.
Den grove strukturen løfter bildet etter min mening. Fine grånyanser. Hadde vært spennende å se det i farger og:)
Godt sett dette.

Mvh Inger-Lise
Steinulf L.

Dette synes jeg blir for kjedelig. Repetisjonen får ikke frem noe spesielt hos meg. Hva er karakteristikken ved bygningen du forsøker å skildre?
Kristian S.

Versjon 2 er helt perfekt.

KES
Stine J.

Flotte linjer og fin dybde i bildet. Den grove strukturen på betongen gjør seg bra. Liker både v1 og v2, de er begge dekorative med sine stramme linjer.
mvh Stine
Kay R.

Knallstilig linjeføring... Har studert det lenge nu... (ble jo nødt til det he,he..) Vanskelig å gi en god analyse men æ liker det iallefall godt.. Kreativt..
Ha en fin ettermiddag..

MVH Kay:-)
Odd Eirik S.

Tusen takk for kommentarer.

Er først og fremst veldig glad for at jeg endelig greier å lage noe som blir gjenstand for nyanserte meninger på andre ting enn teknikk.

Hva var målet ved å legge ut dette bildet?

Har litt problemer med å finne min identitet innen foto. Er ikke så sikker på om den kategorien bilder jeg har lagt ut til nå er slike bilder jeg ønsker å jobbe videre med. Mye på grunn av at jeg sitter med en følelse av at jeg ikke greier å sette mitt eget preg på bildene og derfor blir en del av massen. Jeg tror det muligens kan hjelpe om man jobber bredere. Både med former og kontraster. Så derfor ønsker jeg også å jobbe med alternativer til natur bilder. Tror jeg vet hvor jeg er men ikke hvor jeg skal. Derfor må jeg prøve meg frem. Både med motiv og teknikk. Oppi det hele vil jeg også delta på diverse fotosessions der det er mulig.

Odd Tore
Struktur - ja så absolutt noe å jobbe videre med.

Steinulf
Mulig dette havnet i feil kategori. Det var egentlig ikke det arkitektoniske jeg ville fremheve selv om det er en del av et bygningskompleks.
Først og fremt var det former, linjer og kontraster jeg ville presentere. Mer på det abstrakte plan. Men burde kanskje ha valgt en annen kategroti. Men man må jo lære å krype før man kan gå. Så setter pris på din ærlige og oppriktige mening.

:-)
Venche J.

Hmmm, jeg vet ikke helt jeg.
Likte versjon to best, men tror jeg ville sett det i farger. Strukturen er for glatt til at jeg falt for det i s/h. Tror farger hadde dratt opp inntrykket. Slik det er nå blir det grått og kjedelig sett med mine øyne. Men, så er jeg nå mest glad i naturbilder. Det kan jo hende at jeg også kommer til å ''møte veggen'' på naturplanet. Hvem vet. :)

Wenche.
Marina R.

Liker formene, og gråskalaen kler bilde godt.
Ikke spesielt spennende, men den grove strukturen hever det opp...

Marina
Mariann S.

Stilig !!
Dette er skikkelig bra kunst. :-)

~Mariann~
Rune T.

Odd Eirk, tror det er veldig lurt av deg å søke nye motiver. Selv ser jeg det som en nødvendighet. Mye erfaring å hente i andre motivområdet og ikke minst utfordringer. Problem blir å unngå å kopiere, lage sine egne ting. Nok om det...

BIldet er litt kjedelig egentlig, savner holdepunktet, det som tiltrekker seg oppmerksomheten og holder på den! Stå frem som du stevner, mange motiver å ta fatt i. Gleder meg til fortsettelsen.

Mvh
Rune
Odd Tore S.

Hei igjen!
Først angående struktur: Sjekket opp bildet igjen på skjerm med annen kalibrering i går kveld, og fant da noe mer struktur, men fortsatt glatt betong med gassporer.
v3: Jeg likte faktisk v3 bedre, lyst og vennlig. Nå fikk linjene også en mening.
Stå på!
Du er ikke den eneste som søker, men kombinasjonen av manglende mot og det at jeg ikke får bildene til slik jeg ser de for meg i mitt indre hindrer meg.
Odd Tore
Anniken S.

Oppatt og oppatt...
Morsom vri med å snu det hele på hodet.
Hva med fargeversjon snudd på hodet?
Artig fanget og annerledes presentert.
Bjørn H.

Hallo hallo

Her syns jeg fargeversjonen var klart det mest tiltalende resultatet for øyet -- MITT :)

Den var frisk å se på, stilige former og gjennntagelser -

Hva med å trøkke litt ekstra på gassen på fargemetningen og med kontraster, og gjort dette litt frekkere....Hæææ ??

Nattings ..

Bjørn ;¤
Torbjørn S.

Stuttet på hva det var jeg så i #1, men skjønte etterhvert hvor du måtte ha vært. Kreativt sett og utført. Velger meg orginalen.

TS
Avsluttet .

Versjon 4 er best... dette syntes jeg var et stilrent og enkelt bilde.. med et spennende utsnitt.. kjempe bra!!!

Mvh
Mikal §trøm
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu