Cafè Odette, Paris
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger30
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1081947} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Helene L.
Stemningsfullt, dypt og mye å se på. Godt utsnitt og et fint bybildet. Liker kontrastene og nyansene. Det er nesten som om det er i farger, sånn lever bildet.
Walter S.
Herlig "det var en gang ..."-bilde, som kunne være en overligger med våtplater fra slutten av 1900-tallet. Artige hus inne i en "nisje" i mellom store blokker (?)

Spesielt morsomt er "kvistværelse" øverst, ved siden av "Odette" patisserie - det med vindus-skodder med utskjært hjerte - og en liten "glugge" oppå der igjen!

Kaffé også i 2nen etasje (au 1er) over konditoriet. Sjarmerende Paris! Du har dine helt egen og herlige stil, Jan Morten.

Mvh,
Walter

Jan Morten A.
Hei Larsen. Takk for hyggelig tilbakemelding.
Jan Morten A.
Hei Schøffthaler. Takk for tilbakemeldingen. Ja, tenk å hatt et slikt kvistværelse i Paris, helt til eget bruk. Ofte når vi leier i Paris, så er det nettopp et slikt kvistværelse. Det er en egen stemning i et slikt rom. Enkelheten, utsikten, skrått tak, trappen opp. Vissheten om alle fattige kunstnere som kun hadde råd til en slik enkelhet. Jeg har et bilde liggende ute, nettopp fra et kvistværelse vi leide for en stund siden. Igjen takk.
Pål M. S.
Henger meg fint på Walters kommentar, og drømmen om et kvistværelse i Paris, lever fortsatt....en av mine fotografisk våte drømmer.
Jan Morten A.
Hei Smørvik. Takk for tilbakemeldingen. Faren ved å oppfylle den drømmen, er selvfølgelig at du alltid vil tilbake igjen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu