Skarveblikk
100%. Iso 1600. Tilbake til skarvene. En fugl uten dette hvite i fjærdrakten satt der først, men så kom denne og gjorde krav på plassen.
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger36
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1084009} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Britt H.
Vakkert, intenst og nært av skarven. Spennende bilde.
Helge A.
Takk. På kamera skjerm så bildet skarpt ut, men på PC ble det verre. Så det er brukt mye oppskarping for utligne støy reduksjon og bruk av tele konverter.
Erik L.
Tror nesten ikke man kan forvente å få et slik bilde uten at det går litt på teknikken løs. Litt støy er det, men i hovedsak et fint og tett portrett av fuglen. Bra jobbet, synes nå jeg.
Jeg er glad i tett beskjæring, men her kunne jeg gjerne sett litt mer avstand mellom nebbet og nedre bildekant.
mvh. Erik
Ragnar S.
Nesten utrolig god øyekontakt. Det stramme utsnittet passer godt og forsterker det intense blikket på skarven.

Mvh Ragnar S
Helge A.
Takk. Det jeg tror er at støy blir mer synlig ved forstørrelser. Før har jeg trodd at en måtte ha flere kamera piksler for å "mette" en skjerm piksel, men nå tror jeg det holder med kun en, men at støy bør dempes etterpå. Ute var det nødvendig med høy ISO pga lukkerhastighet. Rundt 1/100 s her.
Roar K.
Glimt i aue harn da hvertfall.
Foreslår litt mer luft nede framfor kant i kant som sjelden blir bra - heller ike her.

Roar
Oddvar S.
Flott nærbilde av fuglen. Skulle gjerne ha sett de tekniske data for bildet.
Helge A.
Hei, har tatt en serie bilder med 5D IV med følgefokus. Så slettet jeg alle i kamera unntatt to--tre, og av de to-tre var det ett som hadde full klaff på fokus og kamerarystelser slik at det så helt greit ut i kameramonitor. Men på pc-skjrm var det "uskarpt" likevel. Innendørs er extender 2x III bra, og i stedet for å skylde på konverter er det trolig en kombinasjon av fokus, bevegelsesuskarphet og turbulens som gjør at bildet trenger mye oppskarping i etterkant. Der har jeg testet ut kombinasjoner av støyreduksjon og oppskarping i camera raw, og ingen redigering etterpå unntatt beskjæring.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu