Vigelandsparken 54 = IMG_6959

Noen ganger når jeg ser bilder fra Vigelandsparken kommer jeg på at jeg har to mapper med bilder derfra sjøl. En med 214 der jeg har litt mer avstand og en med 114 der jeg har gått tett på og tatt bare utsnitt.
At begge ender på 14 med 100 bilders forskjell er bare rent tilfeldig.
Dette er fra 2011 og jeg oppdaget at ingen av de jeg tok i 2011 og 2012 har blitt presentert her - bare fra senere eksponeringer.

http://WWW.pbase.com/kneppen
Se gjerne mot mørk bakgrunn ved å klikke på bildet.
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • 18-200mm
  • Brennvidde35.0mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1100641} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Keshav N.
Dette var jo bare helt praktfullt,fine farger og elegant komp. Noe for Oslo turistbrosjyrer.
mvh Keshav
Avsluttet .
Man hører tidvis påstander om at Vigelandsanlegget er "utfotografert". Selv om både profesjonelle, amatører og turister har tatt tusenvis av bilder herfra er det alltid mulig å finne nye vinklinger, nye utsnitt, nye detaljer. Dette ble et fint utsnitt hvor de tre figurgruppene i forkant bærer en god komposisjon. Farger og lys fungerer også fint. Bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Harald N.
Fint og velbalansert utsnitt der skulptuane kjem til sin rett.
Mvh Harald
Jostein S.
Hei
Fin presentasjon med klare rene kontraster
Synes profileringen ble veldig god
For en gangs skyld ville jeg ha kuttet i toppen
Roar K.
Jeg har nå scrollet oppover for å sjekke, men finner ikke at ytterligere beskjæring oppe høyner bildet noe som helst så tror nok det blir som det er.

Roar
Jostein S.
Hei igjen!
Det er nok bare en smakssak!
Walter S.
Den blå-grønne patinaen på figurene støpt i bronse gjør seg godt her mot blå himmel og hvite skyer. Det er nok den varierende og godt differensierte himmel med store svingninger i lys og mørke, som hjelper til med dynamikken.

Kunne tenkt meg noe mere tegning i skyggepartiene, men du er jo kjent for store kontraster og sterke farger, så jeg skal ikke mase mer om det ...

Mvh,
Walter

Hans Rich. A.
Et gjennomtenkt standpunkt der Monolitten er godt plassert. Liker også fontenen i venstre del av bilde, og kanskje ikke overraskende den fine himmelen.
Mvh Hans Richard
Arild T.
Bildet fungerer bra med både høy og noe lavere himmel; personlig ville jeg ha kuttet i toppen. Med en lavere himme vil, etter mitt syn, sette skulpturene mer i fokus eller høysetet, om man vil.

Arild
Viggo Strand K.
Flott og interessant bilde fra din hånd igjen, Roar, men jeg blir sittende å undres over hvor denne lille fossen kommer fra.

Viggo
Roar K.
Det er den store fontenen bl.a. bestående av et stort fat holdt oppe av flere menn som det opprinnelig var meningen skulle stått på Eidsvolls plass ved Stortinget i noe mindre format, men som aldri kom dit grunnet for mange protester.

Roar
Roar K.
Takker så mye for kommentarer.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu