"... skikkelig møkkaklisterføre i dag ...?"
"Ja, 0-føre er noe herk!" - spesielt for å sykle ..!
Større oppløsning 1570x887 pix. her: http://www.fujifilmimages.com/gallery/3440/U3440I15195834....SEQ.0.jpg
Bildet inngår i albumet : Årstider i Østfold - typisk for årstiden
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2018-02-27 12:16:10
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-E2
  • Fujinon XF 23mm f/1.4 R
  • Brennvidde23.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1084832} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Roar K.
Ikke akkurat det beste sykkelføret jeg har sett dette.
Flott utsnitt og komp selv om pirkemeg tenker ytterligere 1-2 mm kutt nede for å få enda bedre markert utgang av diagonalen nede til venstre.

Roar
Walter S.
Ja, jeg tenkte faktisk på deg, Roar - men, hvis jeg tar enda mer nederst, så står gutten med støvlene sine rett på nedre billedkant ... og det blir ikke pent!

- Men, du skal ha takk for at du har øynene med deg, Roar!

Mvh,
Walter
Per L.
Ikke særlig innbydende føreforhold, men må man så må man! Fotografen har i alle fall fått utbytte av turen. Godt eksponert situasjonsbeskrivelse av syklisten og fotgjengeren i livlig passiar om vær og føreforhold og sistnevntes utålmodige hund! Mvh Per
Keshav N.
Men bildet ble fint. Daglig liv på gata i Fredrikstad med to personer som kansje snakker om OL eller klager over veret, mens hunden kjeder seg og vil gå videre.
mvh Keshav
Knut N.
Fint bybilde Walter, ser ut til at telen har løfta på den grønne porten..som snekker,n sa til den finere vestkant karen.."tælan har ti trappa di" telen..telen, hvem er det svarte han.
Harald N.
Været er grunnlaget for mange gode samtaler.
Fin skildring dette Walter.
mvh Harald
Ragnar S.
Vi har mye å takke all saltingen på veier og gater for.
I dette tilfellet mer uframkommelig enn det kunne har vært. Flott fortellende gatefoto i klare fine farger.

Mvh Ragnar S
Avsluttet .
Dine gateskildringsbilder er lett å like.. Trivelig miljø her, og og et artig møte. Hunden ser ut til å fryse på beina. Jeg liker godt lyset og fargene i bildene dine, som jeg har fortsått skyldes kameraet ditt. Jeg våger meg likevel til å spørre her om rødfargen på bilen er den riktige? Jeg spør av nysgjerrighet, ikke fordi jeg har så mye å bidra med av kunnskaper.
Walter S.
Takk også til Per, Keshav, Knut, Harald, Ragnar og Evelyn, for kommentar til klisterføre.

@ Evelyn: Fargene i bildet skyldes ikke kamera, men min måte å bearbeide bildefilene på i etterkant. Jeg tar bare så nøytrale bilder som mulig (fargemessig) under opptak (de ser nesten kjedelige ut) og finner så "min" måte å tolke disse i Post.

Når det gjelder rødfargen på bilen så er den faktisk dempet med 24% i bildet her inne, fordi den var FOR grell. Hvis du ser på det store bildet i linken under, så er dette fargen på bilen FØR jeg dempet den. Om det er "riktig" farge på bilen, vet jeg ikke. Jeg bryr meg ikke om bilen.

Når jeg jobber med bildet, slik som her - så prøver jeg å vise fargen på snøen mest nøytral, eller slik jeg husker lyset den dagen - det er det som teller for meg.

Mvh,
Walter
Walter S.
Nå la jeg like godt ut original-eksponering til dette bilde, for å illustrere svaret til Evelyns spørsmål, rett over her.

- Dette er altså utgangspunktet for originalen, uten noen form for bearbeiding eller oppskjerping. Det er slike filer (JPEG) jeg jobber med.

Mvh,
Walter
Avsluttet .
Takker så mye for utfyllende svar Walter! Og flott at du la ut original også. Det er lærerikt for meg, så takk for at du tok deg bryet.!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu