UT!
Utstyr
  • Canon EOS M6
  • EF-M22mm f/2 STM
  • Brennvidde22.0mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger44
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1085269} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Walter S.
Vil du reise med meg? - står det på veggen til høyre, hvor flyet tegner et hjerte på den oransje plastikk-himmelen ...
Og det er de reflekterende, glatte plastikkveggene, oppdelt i rektangler og kvadrater som dominerer billedflaten. Fine, rene avslutninger og rette vinkler på nesten alt. God dybdevirkning.

Tror fremdeles at du er på flyplassen (Værnes?) og at ut og inn her betyr - man ser UT - men jeg tenker på at LYSET kommer INN i fra vinduet ut mot naturen. På en måte har arkitekten rammet inn 1 stk. norsk vinterlandskap i vennlig og varm plastikk, noe som gir stor kontrast av varm-kald!

Spennende bilde, Hans Petter, og ikke enkelt å få til med all denne refleksen. Lysmåleren gikk vel litt i spinn ...?

Mvh,
Walter

Ingvald Bright N.
Et meget bra forsøk. En stilig forgrunn til et flott bilde. Invald
Ragnar S.
Ser ut til at du kan spasere rett ut i vinterlandskapet.
Ellers linjer og speilinger som trigger fantasien.
Er fortsatt usikker på om jeg ser gjennom et vindu eller om det er et bilde/eventuelt en film som vises på en vegg. Uansett et flott og meget severdig utsnitt.

Mvh Ragnar S
Avsluttet .
Her er spennende farger og ikke minst reflekser som man ikke uten videre kan plassere, i sammenheng med et utsyn som heller ikke er lett å orientere seg i. Det bidrar til å gjøre dette til et meget spennende og kreativt bilde hvor betrakteren åpenbart må la fantasi og tankeflukt få delta. Uansett, godt observert, kreativt og fint utført. Inspirerende. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Øyvind B.
Urban natur.
Speilingene h-v-over lager små historier om travelhet.
Da er skjermen med rolig natur fin og pause øynene på...Godt fanget-sett.
Mvh Øyvind
Hans Petter S.
Takker for alle kommentarene, inspirerende!
Dette bilde er fra Værnes, dvs et av dem. Her har jeg satt sammen to bilder, hvor det andre bildet er fra de «Trønderske skoger»! Speilingene du nevner Øyvind, viser som du skriver: travelhet. De kommer fra lenger inn i bildet, den biten jeg har klippet vekk og plassert skog i, der er sikkerhetskontrollen og folk er på vei til å rekke sine fly! De oransje veggene hadde lys i seg og skiftet farge, så har bilder av dem både i grønn, blå og lilla, men på mange av de andre bildene er det folk inne i «tunellen». Igjen, tusen takk for kommentarene!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu