Dag Solstad
I kjent positur:-)
Utstyr
  • RICOH IMAGING COMPANY, LTD. PENTAX K-3
  • smc PENTAX-DA 18-135mm F3.5-5.6 ED AL [IF] DC WR
  • Brennvidde100.0mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/180s
  • ja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger100
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1085637} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Britt H.
Fint komponert bilde av en kjent skikkelse. Ble flott dette.
Nikolai T.
Synes hele denne evindlige kjendis serien din er dårlig. D eneste som selger her er de kjente navnene.
Roar K.
Ganske så typisk selv om vi ser nesten bare hår.
Fikk meg til å tenke på at det er faktisk hele 44 år siden jeg leste hans bok "Svingstol."

Roar
Pål M. S.
@Nikolai, så har jeg ingen problemer med at du har din egen mening om dette, det er en ærlig sak.
Jeg har viser bilder av folk, kjente og ukjente, og gjerne i små serier etter hvarandre. Jeg går etter det å vise folk som de er, og prøver å understreke noe av deres personlighet. Jeg gjør ingen forskjell på Kong Salamo og Jørgen.
Jeg har vært så heldig og få komme tett på en del personligheter, og som har vist seg og være stort sett som oss andre. Som hobbyfotograf, er det et lite privilegium og få kunne dokumentere kjente folk, og synes det ikke er noe i veien for å vise det. Noen, slik som du, kan omfatte det som skrytete, men for min del handler det om å vise dem jeg har møtt, på min måte.
Når vi først er inne på dette med innhold og evindelige serier, så har du nå selv kjørt en serie med bilder av «hekken» til sandvolleyball damer, tatt med 400mm. Det sier vel litt...
http://foto.no/bildekritikk/bilde/1061370-player-1?imageo...offset=180

Til slutt, synd du bruker din energi på usaklige kommentarer, og ikke heller bruker den på fotografering, som du tross alt behersker bra.
Henning S. P.
Dette likte jeg Pål! Uten å vise noe særlig av mannen har du virkelig klart å fange essensen av han, og det er imponerende.

I motsetning til Nikolai synes jeg denne portrettserien er veldig fin, den har en enhetlig stil og personene kommer godt frem. Folk har forskjellig smak og det er jo naturlig, men skal man kritisere så bør man jo klare å skrive noe litt mer konkret - iallefall si hva som er dårlig.

Henning
Kjell H.
Artig positur også! Ser gjerne bort fra at det er en kjendis. Ett situasjonsportrett som greit står på egene ben selv om det ikke er blant de beste i serien din.
Roar K.
Nikolai Thomsen må ha fulgt dårlig med for så lengejeg har fulgt ham nå både her og på Tek.no så har han vel så mange portretter av tilfeldige på gata som av kjendiser.
Kvaliteten har hevet seg mer og mer så jeg ser på bildene hans mer og mer som en paralell til en av våre fremste på området - nemlig Morten Krogvoll.

Roar
Tore B.
Et av de morsomste og mest originale portrettene jeg har sett på lenge! Får fram essensen av Dag Solstad på en enkel og elegant måte. Enig med Kneppen her, at dette er arbeidet til en fotokunstner og ikke en hobbyfotograf.
Pål M. S.
Takker for de fine tilbakemdingene, og klapp på skuldra. Setter virkelig pris på det.

Som hobbyfotograf, for det er det en er, så er det smigrende og bli sammelignet med Krogvold, men har nok et godt stykke igjen...men noe å strekke seg etter:-)
En ydmyk takk igjen.

Når det gjelder Nikolai’s kommentar, så har han fått tilbakemelding, og hans «greie», taler for seg selv.
Øyvind B.
Blir sittende undrende.
Har opplevd flere ganger at personer presentert bak, sideveis tildels anonymt fremstår noen ganger mer spennende, mer åpent for tolkninger.
Her kjenner jeg til personen.
Du har fått frem hans "vimsete" personlighet på en veldig fin måte. Ett av dine beste av de mange bra.
Mvh Øyvind
Hans Petter S.
Ser med en gang hvem dette er ja, først og fremst av posituren som du selv nevner under bildet! Da synes jeg du har truffet godt; her er det virkelig Dag Solstad jeg ser! Synes belysningen fungerer godt her! Et av flere gode portretter fra deg dette! Fortsett med kjendisserien du, dersom du har flere på lager, liker den godt!
Pål M. S.
Tusen takk til Øyvind og Hans Petter også:-)
Roy C.
Et godt og karakteristisk portrettbilde av Dag Solstad du har fått fram her Pål, selv om jeg synes er en merkelig forfatter til å være som stod fram som sannhetsvitne på at ytringsfriheten <<trenger å bli angrepet på det sterkeste>> og at han stiller seg helt << likegyldig>> til ytringsfriheten og der han satte sitt navn under en tekst der han går til felts mot ytringsfriheten. (????)
Mvh. Roy
Pål M. S.
Takker for fin kommetar og dine betraktninger, Roy:-)
Sammensatt, eller kanskje tvert imot, denne Dag Solstad. Ingen skal få ta fra ham at han er er fargeklatt, og så kan en jo mene det en vil om det han mener...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu