RADIOVISE

Jeg tror det må ha vært i 1971 at Søndagspostens far - Otto Nielsen tok kontakt med meg etter en anbefaling fra en innen visemiljøet.
Men jeg har liksom aldri kunnet skrive på oppdrag eller kommando for i radioen på den tiden var det en masse hysj hysj og fysj fysj som man ikke fikke bruke og jeg er jo ganske frimodig av meg.
Derfor endte det altså opp med at jeg skreiv denne visa som protesterer mot alt det jeg ikke fikk skrive om. Men den kom aldri på lufta.
Det gjorde imidlertid en limerick jeg sendte inn på et senere tidspunkt. Den var det antagelig Andre' Bjerke som valgte for han sto for limerick-serien sammen med Otto Nielsen. Ikke lenge etter ble serien stoppen for limericks går jo ofte på frekkiser og sex og slikt kunne man jo ikke ha i NRK den gang må vite.

http://WWW.pbase.com/kneppen
Se gjerne mot mørk bakgrunn.
Klikk på bildet.
Utstyr
  • Canon EOS 7D Mark II
  • TAMRON 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD B016
  • Brennvidde133.0mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1086172} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .
Hærlig og mye sant, Kneppen. Var vel kanskje den gamle radikaleren som skrev dette:-)
Per L.
Ja, du fikk sagt det, Roar - en må ikke komme her og komme her! Fornuftige visdomsord til å henge lett tilgjengelig på veggen! Mvh Per
Walter S.
Ja, det var den gange vi omtalte EU med EEC og NKR var enehersker på radiobølgene.

Radiovisen din tar flere av samfunnets "skjevheter" på kornet, innen erotikk, kirken, politikk og NRK - og må nok ha ergret en del den gang.

Stilig med Limerick og bilde i ett!

Mvh,
Walter
Keshav N.
Artig dikt med bilde. Jeg var med og skrev en limerick på SVs sommerleir. Det var til sommerradioens limerick konkuranse men den kom aldri I radioen.
En illrød sosialist i fra Klekken
dro mandag til leiren på Sekken
han fiska med stang
og fikk bare tang
og dermed så dro han på flekken
mvh Keshav
Avsluttet .
Her får man både i pose og sekk og mere til. Bilde, dikt og litt historie.Flott!
Hans Rich. A.
Godt skrevet. Du er også en poet Roar.
Mvh Hans Richard
Ragnar S.
Men nå er visa din moden for offentliggjøring og bra er det. Har forstått at du var i de "rette" miljøer bl a på tidlig 70-tall, og hvor viser, dikt og samfunnskritikk var populært hos den yngre garde samt etablerte vise, prosa, dikt-kunstnere. Ikke et dårlig miljø å være i det. Fint at du presenterer noe av det gamle og gode du har skrevet ned. Mye av det er jo tatt på kornet.

Mvh Ragnar S
Roar K.
Takker så mye for kommentarer.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu