Sara Brightman
Søndag 26. September var vi i Oslo Spektrum og så en fantastisk flott konsert med Sara Brightman som vi er store tilhengere av. Jeg hadde med meg kameraet mitt med min kjære 70-200 IS og fikk tatt en mengde bilder uten blitz som jeg ble svært fornøyd med. I pausen kom derimot en av vaktene bort til meg og sa at det ikke var lov å bruke annet enn kompaktkamera på showet og at jeg måtte love å ikke ta flere bilder. Jeg holdt dette løftet vel vitende om at jeg allerede hadde fått mange bilder som jeg egentlig ikke skulle ha fått, selv om jeg hadde fryktelig lyst å fortsette å ta bilder utover showet i mange av de andre settingene som kom utover i 2. del. Her er i alle fall et av mine favorittbilder fra kvelden. Hun ble heist opp på en slags ''pidestall'', det ble fyllt med røyk rundt henne og flombelysningene gjorde det mulig å få sylskarpe bilder. Jeg synes også dette bildet er en fin indikasjon på 1D MKII'ens utrolige egenskaper ved høy ISO!!!
Utstyr
  • Canon EOS 1D Mark II
  • Canon EF 70-200 f/2,8 L USM IS
  • Brennvidde130mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/2000s
  • FilmtypeDigital ISO 800
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger1149
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_108660} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Håkon M.

Veldig godt bilde. Flott lys.............. skulla ønske jeg hadde råd til digital kamera jeg å... var hun ikke litt redd for å dette ned ?
Torgeir S.

Hvis du studerer bildet godt så ser du sikkerhetsbøylen som hun står lent på. Jeg tror nok de hadde sikret henne godt slik at et uhell ikke kunne skje!

Mvh. Torgeir
Line H.

Delikat og drømmeaktig - jeg hører henne nesten.
Synd pidestallen ikke er litt ''mykere'' konstruert også.
Villy N.

Ingen over og ingen ved siden.
Rett og slett!
Inger-Lise S.

Du verden for et flott konsertbilde! Meget vakkert! Drømmeaktig, nesten eterisk...Tydelig at fotografen har lagt følelser i dette ja:) Dyktig jobba!

Mvh Inger-Lise
Espen P.

Som et ppaparatsia eller hvordan i granskævven det skrives bilde,.... Flott!

ePsen
Tone B.

Nydelig konsertbilde - flott lys!

mvh Tone
Bjørn H.

likte helheten,men personlig synes jeg ikke utstyret betyr så mye.men et flott bilde:)
Bjørn
marius sortland m.

fantastisk bilde! rett og slett.

til bjørn: i mange sammenhenger betyr kanskje ikke utstyret allverden. men på situasjoner som dette, og andre krevende, så hjelper det faktisk å ha et virkelig teknisk bra kamera for å få gode bilder. har tatt mye konsertbilder som frilans selv, og da med noe lånt high end fotoustyr, og du og du som det blir lettere å ta gode bilder med d2x'en enn med d60'en min. da d2x'en har utrolig mye kjappere autofokus. tar mye fine bilder med d60'en ellers, men er ikke alltid det strekker til heller. alt til sitt bruk, er det ikke sånn??

Roger V.

Hei TS
Som sagt tidligere var dette meget bra.
Anbefalingsknappen blir trykket på.

RV
Avsluttet .

Flott konsertbildet! Når jeg sett bildet begynte jeg å lure: Om det var lov?
Det er jo stortsett forbud å ta bilder på konsert.
Syns lyset her var veldig flott og vinkeln er akkurat riktig valgt!

Hilsen Jørg
Avsluttet .

Teknisk bra utført.

Med referanse til det du nevner i underteksten ang. vakt i pausen, lurer jeg bare på hvordan i alle dager du greide å få med deg det digre kameraet og det svære objektivet inn i Oslo Spektrum. Det synes jeg er en god prestasjon...hehe:-) De gangene jeg selv har vært på konsert i Oslo Spektrum har kontrollen i døra vært ikke mindre enn formidabel...
Venche J.

Veldig flott Torgeir. Her var du heldig i dobbel forstand. :)

Må le av TNs kommentar over.

Wenche.
Rune L.

Beste bildet jeg noen gang har sett fra en livekonsert. For en scene....!!! Utrolig bra.

Skjønner ikke at arrangørene er så utrolig smålig og kjip at de gidder fotoforbud. Vil tro at fotoforbud ene og alene har med avtaler for solgte rettigheter og gjøre.

Er de færreste som gidder drasse på store speilreflekser. Kompaktkameraer så dårlige til slike formål at de umulig kan være noe for arrangørene og bry seg om.

R



Torgeir S.

Tusen takk for flotte tilbakemeldinger. Rune, jeg er helt enig at det er synd at de forbyr kameraer, det gir i alle fall meg veldig mye å få fotografere en artist som jeg er tilhenger av og har brukt 1000-vis av kroner på å reise å se. takker deg samtidig for en aldeles strålende kommentar!

Mvh. Torgeir
Tarjei V.

skammelig kitcsh og pompøs scene.
men du knipset et pent bilde
Thor B.

PENT! Lite å utsette på dette. *bokmerke*
Per R. G.

fantastisk bilde dette var du heldig med
Marius F.

Herlig lys og farger.

-Marius-
Ina W.

mystisk og flott bilde!
Avsluttet .

Behøver man egentelig å si noe?
Teknisk sett et bra konsert bilde!
det er virkelig bra!
Bra du klarte å ta noen bilder!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu