Finkulturen speiler seg.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon Coolpix P6000
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_613326} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Trygve B.

Meget bra utsnitt. Flott tittel. Fin speiling. Jeg var der på lørdag, gikk forbi, men du fikk nå et bedre bilde i og med den fine speilingen på veggen. Jeg tenkte litt det samme, "finkulturen" , men de vet ikke helt hvor de skal klappe, bommer litt. Det er ikke alltid så lett når man vil vise at en forstår, men gjør det ikke allikevel. Flott bilde. Mvh Trygve
Berit A.

Finkultur eller ikke, ;) bildet ble iallefall kjempebra. Liker linjene og den flotte speilingen. Mange detaljer å studere og flotte farger. Et meget flott bilde. :))
Lars Ivarson F.

heilt klart speglar den pengemakta på fjorden..likte innspåelet ditt
John A R.

Flott bilde! Størrelsen på speilet står i stil til størrelsen på kulturen. Flott formidlet :)
Bjarte W.

Ble flott dette også, men synes det forrige var veldig bra. Ser at det kan by på problemer å få rette linjer her, ja. Kommentaren jeg kom med på forrige, var bare for å erte litt - i all vennskapelighet - derfor smilefjeset som geiper. Jeg har jo lagt merke til at du, som jeg, ser på slike ting som rette linjer osv.

- Bjarte
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu