Ferja 3
Ei ferje til....
Utstyr
  • EOS 1N
  • EF 100-300
  • Blenderf/32
  • Lukkerca 10s
  • FilmtypeVelvia
  • Nei
  • AnnetStativ og snorutløser.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger559
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_10882} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
Thomas A.

Nydelige farger, men det er noe med himmelen jeg ikke får til å stemme... hva kommer denne utfllytningen av? Er dette bildet tatt Nord om Østenskjær i Oslofjorden?
Rolf S.

Ei ferje til...
Ja, hvorfor ikke, når den blir vist som her.
Mvh
RS
Torbjørn V.

Ganske stilig! Liker dette! Jeg jobber med mine øyeblikk ( se bilde nr. 15144)og du med dine ferjer...hehehe...
Avsluttet .

Min første reaksjon var at dette var SVÆRT bra. Men det kan hende jeg hadde vært bitte-litt mindre begeistret hvis jeg ikke hadde fulgt din lille ferjeserie fra begynnelsen; det er mange av oss som nå ser dette bildet med de andre som bakgrunn, og det er nok med på å forsterke opplevelsen.
Ann F.

Det var da fælt da så tett båttrafikken er på dine kanter. Du må vel nesten ha fått gratis livsvarig klippekort etter denne billedserien?
Jeg liker serien, synes de helst bør ses sammen alle de tre ferjebildene, og av dem er dette det beste i mine øyne.
Men det alle beste båtbildet ditt synes jeg fortsatt er ''gamle'' gode bilde nr. 6554
Mvh Ann
Carsten A.

Veldig mye bra i dette bildet, fine toner og god komposisjon. Men også endel å sette fingeren på. I øvre halvdel av bildets høyre side er det tre markerte langsgående striper. Alle virker noe forstyrrende, og det gjelder særlig for den brede, mørke stripen, som for meg desverre veier opp mange av bildets øvrige kvaliteter.
MVH CA
Hans- Georg S.

TAa: Hva mener du med utflytningen? Jeg er heller ikke helt sikker på hvor Østenskjær er, men bildet er tatt ved Horten havn, og båten er Bastø Fosen. Den andre båten i bakgrunnen (tankskip) ligger rett utenfor Esso Slagentangen.

TV: Jepp, jeg har allerede sett det!

AF: Visst er det mye båttrafikk på disse kanter, jeg vil anta at denne trafikken er omtrent lik på den andre siden også!
Jeg selv liker fortsatt det bildet du referer til best. Jeg vet heller ikke selv om jeg er så glad den rosa fargen på dette bildet heller. Blått hadde vært bedre.

CA. Mulig. Den brede mørke stripen er vinduene på ferja.

Takker for kommentarer!



Aleksander J.

En mycket bra bild
Avsluttet .

Fartyget i fjärran betyder väldigt mycket för hela bilden,hon ger bilden ett djup och tillsammans med rörelsen blir det en delikat anrättning.Det lilla ljuset från fyren harmoniserar fint med färgtonen i bilden för övrigt..
småpirk: det lilla ljusa till höger om röd prick kan nog fixas..men annars med beröm godkänt..
mvh/gunte..
Thorfinn B.

Vanskelig å si, men det er klart at det er lettere å forstå bildet når man har sett de andre ferjebildene. Likevel trur jeg rimelig bestemt at dette ville stått særdeles bra selv uten de andre bildene i forkant. Meget bra bilde med en flott dynamikk og komposisjon. Ikke ening at at noen striper forstyrrer, snarere tvert i mot at de faktisk er med på å styrke bildet og dets innhold. Kreativt og meget bra!
Thorfinn B.

Vanskelig å si, men det er klart at det er lettere å forstå bildet når man har sett de andre ferjebildene. Likevel trur jeg rimelig bestemt at dette ville stått særdeles bra selv uten de andre bildene i forkant. Meget bra bilde med en flott dynamikk og komposisjon. Ikke ening at at noen striper forstyrrer, snarere tvert i mot at de faktisk er med på å styrke bildet og dets innhold. Kreativt og meget bra!
Avsluttet .

Men CA da, stripene er jo bildet! Her er jeg helt uenig med deg.
Carsten A.

KSH: Og det skjønner jo også jeg, men jeg er altså ikke med på at særlig den mørke stripen har blitt et godt bildeelement!
MVH CA
Avsluttet .

Liker fremdeles denne idèen og denne bildevarianten av idèen godt!
mvh/MR
Bjarne R.

God ide og spennende bilde. Har ikke sett hele serien som KSH anbefaler men skal ta en titt. Dette må jeg se mer av.
Ketil P.

For meg blir dette bare et bilde av et lasteskip på vei inn fjorden, i et meget fint lys riktignok. Stripene etter ferga gir meg bare følelsen av at det er noe galt med eksponeringa eller fremkalling (selv om jeg vet det ikke er tilfelle).
Ivar H.

Litt einig med KP, biletet står ikkje så godt åleine. Men som ein serie med saman med dei andre fergebileta (som eg synest er svært bra, spesielt det fyrste) vert det bra. Elles ein svært fin fargeskala, noko som gjeld alle bileta i serien.
Hans- Georg S.

AJ: Har du flyttet østover?

GH: Jeg følte at den lille røde prikken var såpass dempet, at den ikke virker forstyrrende, dessuten forsterker den det maritime miljø til en viss grad.??

Vedr. stripene: Jeg velger å la de være som de er, fordi disse skaper en viss balanse i bildet. Den myke avsluttningen av stripene lager en diagonal i bildets øvre halvdel og er for meg viktig for helhetsinntrykket.

Takker også for konstruktiv kritikk!
Thomas A.

HGS når det gjelder utflytningen jeg referer til ser jeg nå at det ikke er en utflytning men ferja... ! Misforstod bildet litt da jeg ikke satt det i sammenheng med de andre bildene, selv om jeg også tittet på disse, og trodde du refererte til tankbåten som ferja!
Østenskjær er det skjæret du ser med fyrtårnet på, jeg har utsikt fra stuevinduet og rett ned på det!
AF, her er meget med båttrafikk, både store nytte fartøy og små lystbåter.
Når jeg ser på bildet nå, og vet at min ''utflytning'' er ferja, så vil jeg få si at jeg likte bildet enda bedre, men ville kanskje redusert noe av det rosa... ferja går på en måte litt for mye i ett med både sjøen og himmelen!
Avsluttet .

Hans-G..Jag skrev att det finns något ljust till höger om den röda pricken ,inte fyren,den ska vara kvar..

..vad betyder det du skrev under min bild ''tipspromenad''
mvh/gunte..
Hans- Georg S.

Jeg ser disse prikkene nå, hmm...de burde vært borte.
Ellers har jeg sendt deg mail vedr. ditt siste spørsmål.
Dag T.

Hmmm, jeg har visst ikke kommentert disse ferjebildene dine, bare sett på dem flere ganger. Jeg liker dem hver for seg, men best som serie. Fortsett med denne idéen.

Hva med et salgsfremstøt mot et fergeselskap? Denne serien burde passe ypperlig på hovedkontoret...
Laila A.

Veldig nusselige farger, men flott bilde allikevel! Har ikke sett de andre bildene fra serien, men synes dette står helt fint alene. Er enig med Gunte i at den røde prikken skal være der (man bør ha med noe som irriterer litt), men la også merke til de lyse flekkene lengre til høyre. Veldig fin effekt med ferja som glir forbi.
Avsluttet .

Laila: Inte ''irriterer'' den röde pricken,den ''kittlar'' bildsinnet en smula..;)
mvh/gunte..
Tom E.

Like it !!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu