Kajakk, en mobil og et vann i nærområdet. Det var det som skulle til for å oppdage 'Sola' til Munch. Og 'Påskeøya' til Heyerdahl.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2018-05-26 12:24:04
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetFotografert på ren intuisjon..
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger81
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1088924} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Keshav N.
Dette var fine og abstrakte bilder med flotte farger. V1 har flott blank speiling som forsterker inntrykket. Kan ikke velge her begge er veldig fine.
mvh Keshav
Roar B.
Fotografere = tegne med lys.
Kanskje stå som rettesnor til disse to uttrykka ?
Hjertelig takk, Keshav !
Avsluttet .
Keshav säger det på ett bra sätt. Min favorit är dock originalet. Den bilden gillar jag !
Hälsning
Lennart
Ingvald Bright N.
Vi kan fange "halen" til den fremste "muskuløse" stråla. Ingen der i gården som er sterk nok til å skifte farge. V 2. Kan være det ene og det andre . Godt for øynene ,vi trenger ikke komme med konklusjoner. Likte det. Ingvald
Roar B.
Lennart; originalen er vel det uttrykket med størst potensiale, kraft og energi. Heller noktil det, jeg også.
Roar B.
Prøver igjen..:)
Lennart, heller til originalen jeg også. Åpenbart størst kraft og energi i det uttrykket.
Ellers stor takk for din tilbakemelding vedr. bildet til Ingvald !
Sånn var det jeg mente :)
Roar B.
Ingvald: Helt enig. Vi trenger ikke alltid komme med disse bastante konklusjonenene. Ofte begrenser de mye mer enn de beriker. Men takk for de fine, innledningsvise betraktningene !
Avsluttet .
Roar, jag har en kursbok från den tid då jag studerade fotografi i Edmonton, dess titel; "Keepers of Light". Det är så jag definierar oss alla som sysslar med foto på allvar. Med din bild så har Du verkligen visat att Du också är 'a keeper of light'.
Hälsning
Lennart
Avsluttet .
Jeg likte begge versjonene, men valget hadde nok falt på originalen hvis jeg måtte velge. Det var et fint abstrakt bilde der øyet kan se mye rart hvis man titter lenge nok. Det er blant annet et grisehode i bunn av den midtre linje på venstre side. Men det er dette som er så fint med abstrakte bilder, det er ingen fasit på hva man ser eller kanskje skal se.
Roar B.
Takker og bukker hjerteligst, Lennart !
Og til Christer, liker at du gransker, finner uventede ting i abstraksjonen min. Du har 'carte blanch' til å forske videre :)
Avsluttet .
Originalen ble meget spennende, Roar. Likte godt lys, farger og speilinger. Ser hva du assosierer bildet med, men her er det rom for mange tolkninger og assosiasjoner. De nærmeste skyggene gir rom for forskjellige sanseinntrykk fra fordreide menneskeansikt til dyrehoder: Fascinerende bilde å studere. Har selv en del bilder av Weidemann der en kan se forskjellige ansikt i hans abstraksjoner. Dette er et bilde med innhold i motsetning til "og solen går sin gang bilder" som presenteres i haugevis fra enkelte av bidragsyterne her på foto.no.
Geir
Arild T.
Her er det meste av ros gitt før meg, så jeg tiltrer disse.
Supert bilde og da er originalen mitt valg!

Hilsen Arild
Roar B.
Takk, Geir for fyldig omtale. Som du sier har det lett for å bli mye gjentagelser, nærmest kopier av hva andre tidligere har prestert. Sikkert naturlig og trygt i starten. Mens utfordringen ofte ligger i det å tenke nytt, oppdage andre innfallsvinkler, for til slutt å finne sin egen stil. Da blir gjerne også bildene mer intetessante, nettopp basert på særpreg og individuell kreativitet. Ingen lett oppgave, men det er lov å prøve..
Takk også til deg, Arild, for den fine kommentaren jeg fikk !
SveinM M.
Stilige disse «abstrakte» uttrykkene du har funnet! Liker originalen veldig godt, og litt artig å snu den på hodet, da får den et nytt uttrykk. :)
Roar B.
Javisst, et helt annet uttrykk. Liker at du 'snur og vrenger', gir abstraktene nye muligheter, nye oppdagelser. Da lever bildet !
Takk, Svein !
Robert L. S.
Synes versjon 2 er spennende med fine brunfarger. Ser tydelig et ansikt her, men det tok litt tid før jeg snudde det og oppdaget vannspeilingen .
mvh.
Robert s.
Roar B.
Og jeg brukte tid på det motsatte, å skille ansiktet fra vannspeilet. Og oppdaget samtidig at uttrykket fullstendig forandret karakter.
Takk for din fine tilbakemelding, Robert !
Bjørn H.
Dette har vel ikke noe med bilder å gjøre ,bare Photoshop hele greia, Foto.no blir bare verre og verre med slike ting
Roar B.
Så herlig å kunne registrere en som snakker rett fra levra. Og ikke er opptatt av annet enn bilder og kun det. Leter faktisk med lys og lykte etter sånne som deg.
Motivet er forøvrig en vannspeiling sett nede fra
en kano der mønsteret fremstår akkurat slik jeg
så det, kun fresha opp (i ps) med kontrast, mer mot retning såkalt kunstfoto..
Stå på !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu