Exit
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger42
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1089233} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Roar K.
Flott grafisk komposisjon i svarthvit.

Roar
Avsluttet .
Sier meg enig med Roar, var fint det her.
Ingvald Bright N.
Hei Roar og Christer. Mange takk. Ingvald
Roar B.
Litt uvant å se deg fra den siden, Ingvald. Men desto hyggelig å konstatere at du spiller på mange strenger, sånt liker jeg.
'Exit'. Tittel som gir rom for mye tankespinn. Stengsel, klaustrofobisk uttrykk gjennom streng, grafisk komposisjon Men som allikevel har lyspunkt, små rom for flukt. Et motiv mellom håp og fortvilelse. Min umiddelbare reaksjon.
Kjell H.
Interessant, annerledes, bra!
Avsluttet .
Jag är själv inte riktigt klar över varför jag associerar till ett 'totalitärt samhälle'. Jag har en viss egen erfarenhet av den sortens samhällen och det psyko-sociala klimat som råder. Kanske din bild rör upp gammalt damm som jag trodde att jag hade glömt bort. Alltnog din bild är väldigt bra, gratulerar.
Hälsning
Lennart
Ingvald Bright N.
Hei Roar. I motsetning til mye av annet foto arbeide , som jeg holder på med. så er det i andre enden du treffer meg nå ; ) Less is more. Kjekt å høre dine betraktninger Vennligst Ingvald .
Ingvald Bright N.
Hei Kjell. Ante meg at du like denne. mer bekgrunn av dine arbeider Hilsen Ingvald
Ingvald Bright N.
Hi Lennart. Kan lett se den. I mitt yrke ( nå Nav og langtidssykemeldt ) har jeg mye sorg og samtaler bak meg. Tror at det ligger ubevist i min søken etter motiver. Mvh Ingvald
Pål M. S.
Ingvald, her var du mer tankefull og du har beveget deg til andre tanker/deler av sinnet en det vi vanligvis ser. Et bilde å bruke tankene på, og som har symbolverdi.
Om det enn er «on the dark side» så liker jeg dette, og det sammenfaller med hvordan mitt hode tenker iblant. Exit, or no exit....
Ingvald Bright N.
Hei Pål. Jeg har noen av disse også. Å feste denne type til "papiret" er ikke lett. Jeg var fornøyd selv også. Tusen takk for kommentaren din . Ingvald
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu