Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger43
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1089565} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .
Ja hva skal man si. Det som er så spesiellt og oppsiktsvekkende er at øya vil automatisk bli ført til det skarpeste punktet i bildet, som er mannen lengst vekk med ryggen til. Det ligger en helt spesiell stemning i bildet.
Avsluttet .
Ingvald, du er en underfundig fyr...:-)
Vet ikke helt hva jeg skal si, men dette er tilnærmet genialt, og helt motsatt tankegangen til de fleste.
Per L.
Utydelige protester og den eneste som er tilstede snur ryggen til og er totalt uinteressert! Underfundig bilde som forteller en historie! Mvh Per
Avsluttet .
Ut fra det jeg kan tyde av protest plakatene ser det ut til å være i Tyskland . Her er det bilde av Brandenburger Tor og Aleksander den store blir nevnt .
Men som de fleste andre var det personen i bakgrunnen som først ble viet oppmerksomheten grunnet den geniale bruken av skarpt/uskarpt .

Alec
Avsluttet .
Jeg opplever at dette er et bilde utenfor allfarvei i samsvar med den kunstneriske nerve fotografen mange, mange ganger har vist at han besitter. Det er et kreativt og tankevekkende bilde som kan leses på flere måter. Jeg er nok en gang imponert. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Jan Atle R.
Boomergenerasjonen falmer. Deres idealer forsvinner. Millenniumgenerasjonen står klar til å overta, men har ikke bestemt seg for hva slags verden den vil skape.
Ingvald Bright N.
Tusen takk. Det ligger noe nedlatende i fremstillingen her. Jeg prøver i midlertid å synligjøre tidens falmemede tak på publikum. Det er ikke noe poeng i synliggjøre det ene eller andre budskap. Det var ikke på noen måte meningen. Ingvald
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu