Myggen og valmua
Eg har blitt betenkt over å legge ut så mange bilder som eg gjer. Det er ein intressant debatt på Forumet der Pål Smørvik har stilt spørsmål om kvifor ikkje fleire av dei som er aktive på Forumet med meiningar om teknikk og utstyr legg inn bilder på BK. I debatten blir vi som legg inn bilder ofte kalla "Gutteklubben grei" og mest til trekke ned kvaliteten på BK. Sjølv har eg glede av å sjå og kommentere bilder og få kommentarar og sakleg kritikk på mine, men eg likar ikkje å vere til bry for andre, så eg får sjå--

Sitat frå eit innlegg på Forumet:
"Gidder ikke så mye å applaudere den faste klikken, for de fleste er nokså forutsigbare. Leter iblant etter de som ikke får særlig med kommentarer, og som jeg med min begrensede innsikt føler kan være på vei mot noe. De trenger feedback mye mer enn gutteklubben grei med sine tusen like bilder, ett hver dag, år ut og år inn."
Utstyr
  • Nikon D750
  • 300.0 mm f/4.0
  • Brennvidde300.0mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/1250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger95
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1089854} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Avsluttet .
Kreativt ! Idé och komposition är väldigt fin. Jag kan tänka mig den här bilden i ett museum för modern konst - Gratulerar
Hälsning
Lennart
Per L.
Det gode, gamle ordtaket: "Til lags åt alle kan ingen gjera", vert aldri avlegs! Eg går ut frå at du vil provosere litt ved at du legg ut dette biletet ein gong til. Helsing ein av medlemmene i guteklubbe Grei!
Avsluttet .
Barnebok bildet det her, fint var det med fine fargevalg og plassering i ramma. Det vil alltid være folk som klager, mye går på misunnelse og vet best prinsippet. Gjør det du gjør best og vis frem makrobildene dine som står i en klasse for seg selv.
Avsluttet .
Er jo bare hærlig dette:-) Flashback til illustrerte barnebøker er nærliggende. Enkelt dette bildet, men sett med barneøyne får en mye ut av dette.
Kreativt i sin enkelhet.

Ang. Antall bilder en legger ut og synspunkter på det. Synes de som legger ut jevnlig, bare skal fortsette som de gjør. Hva andre, les ikke deltagende, måtte mene, er i det hele tatt uvesentlig. Vi dyrker hobbyen vår, nemlig fotograferingen, mens andre dyrker ingeniører som lager en «makaløs maskin».
Uten de faste her inne, som levere meget bra av både innhold og teknisk, så hadde det sannelig ikke vært mye igjen...

Så bare fortsett som du gjør, Harald, og alle de andre i «klikken»!
Du er nå sannelig ikke mye til bry, men tvert imot, en kreativ sjel som vi venter på nye verker fra.
Avsluttet .
Jag vill gärna instämma med Pål M., Per och Christer. Fortsätt att presentera era bilder ! Vad ska vi annars ha dom till. Personlig utveckling som fotograf stammer, i hög grad, från andras bilder. När jag studerade fotografi (50 år sedan) Fick vi tydligt veta att om vi verkligen vill lära oss att 'se' då måste vi studera andras bilder. Utan andras (era) bilder då är livet fattigare för en inbiten fotograf, som jag.
Ödmjukast
Lennart
Trygve B.
Bare legg ut. De som vil se kan det og de som ikke vil se må bare lukke øynene. Jeg lærer alltid mye av dine bilder fordi du er veldig kreativ og flink. Dette var ikke noe unntak. Dette bildet har et klart kunstnerisk preg.
Avsluttet .
Kjempefint bilde! Estetisk. Kreativt.
Og håper inderlig du fortsetter å dele de fine makrobildene dine! Like ofte som før. Bildene dine har vært til inspirasjon for meg. Har også satt stor pris på de gangene du har kommentert noen av mine bilder. I det hele tatt har det å få se bilder her på BK, og å få være med å delta, betydd veldig mye for meg.
Så for all del, ikke bry deg om tullesnakket! Ingen av oss må gjøre det.
Hilsen Grethe.
Ingvald Bright N.
Det er alltid et spørsmål hvem publikum er. Har ingen problem å kunne ta på meg barns briller. Ingvald
Roar K.
Hva om den " faste gutteklubben grei" som legger ut bilder hver dag og har gjort i årevis som f.eks. du og jeg slutta å legge ut bilder?
Hva ble det igjen da?
Noen ganger kan man se av antall kommentarer om bildet går hjem eller ikke også selv om mange kommentarer ofte blir gjengangere.
Ser man nærmere på bilder er det jo ofte ting som kunne vært gjort anderledes, men ikke alle liker å få påpekt slikt fordi de legger ut det de selv mener er "skrkytebilder."
Om ditt bilde idag kan man kanskje si like mye maleri som foto. Hvorvidt det kommer inn under gruppen "Naivisme" skal jeg ikke påstå da mine kunnskaper derom ikke er gode nok.

Roar
Avsluttet .
Kreativt bilde med fin komposisjon og gode fager, meget tiltalende. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Ingrid Milly L.
Ingen som har inspirert meg mer i macro enn hva du har gjort- med dine flotte macrobilder!
Mvh. Ingrid Milly
Harald N.
Tusen takk til alle for fine tilbakemeldingar. Eg blir inspirert av alle godorda.
Mvh Harald
Walter S.
- Myggen og valmuen kan bli et kultbilde, Harald. Det har kvaliteter som krysser mange grenser og som kan anvendes til mange kunstneriske formål.

Når det gjelder det famøse innlegg #14 i forum http://foto.no/cgi-bin/diskusjon/lesTraadHier.cgi?id=801630#t801859 - så har også jeg reagert voldsomt på det, fordi jeg føler selv å være en av de som blir "nedsnakket" i "Gutteklubben Grei" - nettopp fordi mitt personlige mål er å legge ut 1 bilde om dagen her i BK.

Ikke hør på vedkommende, Harald - BildeKritikken er det vi medlemmer gjør det til og det finnes ingen andre føringer enn at man skal oppføre seg ordentlig her og ikke legge ut andres bilder.

Jeg setter meget pris på dine daglige bilder som du legger ut her og jeg gleder meg alltid til dine korte, men konsise kommentar på mine bilder. Du har en integritet som ingen kan ta fra deg, og det håper jeg at du tar med deg også i fremtiden.

Min egen reaksjon på akkurat den setningen som du siterer - er nå at jeg i stede for å legge ut 1 bilde om dagen, så kommer jeg til å øke dette til 2 bilder om dagen.

God helg til deg oppe i Telemark og jeg ønsker deg en god fotosommer med mange, mange flotte motiver som vi kan glede oss over!

Mvh,
Walter
Harald N.
Takk for hyggelige ord Walter, dei set eg pris på.
Harald
Tom F.
Vi får aldri nok, Harald.
Dette var intet mindre enn råtøft!
Harald N.
Takker tom for hyggelig kommentar.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu