Berlin 15
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger52
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1089885} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Pål M. S.
Fikk assosiasjoner til den gamle søndagskolesangen, «min båt er så liten, og havet så stort»...
Her er det lille mennesket mot en monsterkonstruksjon. Metallets styrke og bæreevne overgår mennesket...men dog ikke alltid.
Veldig bra dette, Ingvald.
Avsluttet .
Det er noe med bildene dine som er spesielt, som ikke jeg kan forklare helt. Men det er det som skiller gode bilder fra dårlige. En god fotograf kan aldri bli kopiert og ting kan være overveldende innimellom for oss små mennesker.
Roar K.
Interessant utsnitt og komp der Pål som første taler er inne på noe for bildet gir meg ikke så mye assosiasjoner om Berlin selv om jeg ikke har vært der siden 1967.
Nevner at jeg ville kutta vekk gjerdet eller hva det nå er langs nedre ramme da det lett trekker oppmerksomheten ned dit og vekk fra resten som absolutt er verdt å få med seg.

Roar
Avsluttet .
Et svært kreativt utsnitt, meget tankevekkende. Her blir personen liten i forhold til de dramatiske konstruksjonene. Suveren komposisjon og utmerket behandling av lys og skygger. Godt observert, godt fotografert. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Keshav N.
Jeg studerer ofte dine bilder for å lære meg å komponere bilder og å finne motiv. Er ogs helt enig med Christer.
mvh Keshav
Roar B.
Du viser teft, ser mulighetene der vi andre går forbi. Liker dette formspråket ditt, hvordan du kobler ting sammen, blir en helhet ut av ulikhet. Og det lille mennesket, som forsterker kontrasten, dimensjonene, all energien i en formfull stilstudie.
Ingvald Bright N.
Pål M. Det er noen av bildene som er bortimot brutale. "min båt er så liten", det er en forskjell, på hva en liker og hva en føler man får til. Mange av mine beste får ikke noen veggplass , de ville være for deprimerende. Ingvald
Christer: Vis fot og arm fungerer vil jeg ta en tur til New York neste år. Da blir det ikke lett. "Alt" er så over fotografert. Kanskje sitter jeg i igjen med noen få eksponeringer. IN
Roar. Tenkte på det. Jeg kunne ikke berge beina uansett.
Kjell Øyvind . Tanker kommer i mitt hode. Jeg - han, begge så ufattelig små.
Keshav..Det gledet meg å høre. Ingvald.
Roar. Det er ikke helt enkelt. Når jeg har gått dagen lang, og ingen sak å vise fram. Men det forklarer i hvert fall en ting, noen byer får jeg bare ikke til. Takk for dine gode ord Ingvald
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu