Polarrev på Rødsildre
Etter ei kort veke i telt på Svalbard har eg fylt opp minnekorta med nokre tusen bileter. Ein god del av desse motiva består av polarreven. Nokre av dei var meir nysgjerrige enn andre og tillèt meg å bli litt kreativ med fotograferinga. Her er ein polarrev fotografert med vidvinkel!
Bildet inngår i albumet Naturfoto - Dyr og og fugler i nordisk fauna. Kun ville dyr dersom ikkje anna er spesifisert.
Utstyr
  • Nikon D4S
  • 24.0-70.0 mm f/2.8
  • Brennvidde24.0mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/640s
  • Nei
  • AnnetEg brukte mykje tid saman med ulke revar, denne av av dei meir nysgjerrige og fulgte etter meg ei periode. Då bevega eg meg inn i eit område som var dekka med desse vakre rødsildrene og plasserte kamera med fjernutløysar på bakken. Eg grov eit lite hol i bakken forran kamea for å gjere han nysgjerrig og knipsa nokre bileter når han kom for å undersøke.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1089981} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Britt H.
Flott bilde av polarrev. Jeg ville kanskje kuttet litt nede da rødsildren stjeler litt av oppmerksomheten fra reven. Skarpt og fint av reven.
Johnny L.
Mange takk, Britt!
Ja ser poenget ditt der! Skal absolutt sjå nærmare på det! :)
Per L.
Er den blomsterelsker også, eller skjuler det seg em mus nede i lyngen? Uansett et nydelig bilde av en sjarmerende representant for Svalbards dyreliv! Enig med et lite kutt nede! Mvh Per
Jan Inge K.
Dette ble riktig så lekkert! Er helt uenig i forslagene om kutt nede. Det vil forandre bildet fra et flott miljøbilde til et rent artsportrett, noe som er betydelig kjedeligere..:-)
Harald N.
Nært, skarpt og fint av den nyskjerrige reven.
Mvh Harald
Tom F.
Enig med Britt her vedr. kuttforslag. Artig presentasjon med vidvinkel til forandring!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu