Huset ved havet
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger65
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1090201} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Per L.
Enkelt og fint motiv med gode linjer. Jeg liker spesielt skyggemønsteret fra rekkverket som leder blikket inn mot døren! Ellers står det hvite huset i god kontrast mot den mørke, blå himmelen! Eksponeringen er det som vanlig ikke noe å klage på! Mvh Per
Knut Georg F.
En orgie av interessante rette linjer og nesten total mangel på organisk liv, med en kledelig kjølig fargetone. Synes dette ble bra.
Mvh Knut
Avsluttet .
Dette var pent. Flott eksponering og komposisjon sammen med et pent lys og skyggepartier. Den litt mørkere blå himmelen over taket skapte fin kontrast mot huset. Flott, dette falt i smak.
Avsluttet .
Tilsynelatende kan dette fremstå som et enkelt og greit motiv, et gjerde, et hus, en slette, et glimt av havet. Men her er noe langt mer, jeg opplever, både i komposisjonen og med fargene en stemning, en nesten litt foruroligende effekt som vanskelig lar seg definere og forklare. I Tyskland har man uttrykket "Das Unheimliche". Det er nærmest en slik følelse dette bildet gir meg. Og nok en gang må jeg få gi uttrykk for at jeg er imponert over din kreativitet, Ingvald, og dine evner til å skape slike stemninger ved en gjennomført bearbeiding av motivet. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Avsluttet .
Flott, estetisk bilde som gir også meg en vag følelse dom jeg ikke helt klarer å sette ord på. Et motiv som sikkert kunne vært fremstilt idyllisk, men her blir det mer en uhyggefølelse. Alt er lukket, avstengt.
Imponerende god formidling av en spesiell stemning.
Hilsen Grethe.
Arild T.
Dette var, nok en gang, imponerende, Ingvald! Støtter meg forøvrig på Kjell Øyvinds kommentar.

Hilsen Arild
Avsluttet .
En virkelig flott komposisjon : lys/skygger , farger , linjer .
Det er berre lekkert !
P.S Dette hadde gjort seg som cover bilde på en vinyl plate fra ECM .

Alec
Roar K.
Flott utsnitt og komp i fint lys med god skarphet som henter fram farger og særs gode detaljer hvilket treffer meg mye mer hjemme enn når du lager "dobbelteksponeringer" eller hva det nå er du eksperimenterer med.

Roar
Harald N.
Stilrein og flott dette Ingvald Bright.
Mvh Harald
Avsluttet .
Verkkligen bra. Din bild får mig att tänka på 'Amerikansk realism'. Väldigt fin komposition ..
Hälsning
Lennart
Ingvald Bright N.
En stor takk. Det var så mye interessante tanker som kom opp. Så mye å glede seg for. Ingvald
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu