Fasade med pannelugg.
Fra Gamlebyen, Fredrikstad.
Bildet inngår i albumet " Rundtomkring i Østfold " - stort sett med landskapsbilder fra Ytre Østfold.
Utstyr
  • Olympus PEN-F
  • LEICA DG SUMMILUX 15/F1.7
  • Brennvidde15.0mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • AnnetRAW, ISO 200.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1090971} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Avsluttet .
Pent gate-fasadebilde med fin skarphet og eksponering. Det var veldig behagelig stemning i bildet ditt, rolig med matchende farger. Flott
Walter S.
Ja, den gården der er spennende, men har ikke sett den avbildet slik som her, tatt fra vollene nedover mot gata. Også "panneluggen" kledde den, men personlig ville jeg kutte vekk himmelen ned til mønet, for å unngå at betrakterens øyne "vandrer" opp dit litt for ofte ... personlig smak, dett.

Utsnitt, oppretting, farger og kontrast i toppklasse, som vanlig er hos deg. Som Christer peker på, gode fargeharmonier over fasaden og gateløpet.

Mvh,
Walter

P.S.: Det er merkelig hvordan tiden (og omstendigheter ellers ...) endrer på ens måte å se verden på ... tenker nå på at vi to startet omtrent likt ut her på foto.no sitt "Billedgalleri" - du og jeg - vinteren 2012 med rene, klassiske landskapsbilder, da helst uten mennesker og biler, eller annet "moderne" utstyr.

Du er "standhaftig" og holder på med det samme ennå - ren landskap (by, kyst eller land), helst så ren som mulig - mens jeg må se meg slått av kroppens "elde og forfall" og nå (ganske så passivt) helst bare står ved et gatehjørnet i Fredrikstad og er tvunget til å la motivene komme til meg - i stede for som før, gå lange turer på Hvaler i skjærgården, O.S.V.

- Det blir det situasjoner av, som for noen år siden, var helt fjernt for meg. Gatefotografi med mange mennesker visste jeg ikke hva var ... den gang ...
:o)

WS

Olav Bjarte K.
Takk til begge!
vh.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu