Kystmiljø
Fra Øygarden
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2018-07-15 10:37:53
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger62
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1091226} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Roar K.
Jo, kunne tenkt meg en slik som ligger og flyter her, men båtplass og opplag i Oslo koster en formue så det får heller være. Mitt gamle båtførerbevis har nok også forlengst gått ut.
Liker begge versjoner, men holder en knapp på den noe roligere V1.

Roar
Walter S.
Også jeg foretrekker originalen her (og det gjør jo Per også), nettopp fordi den er roligere i avslutningene på alle 4 sider - men, også V2 har noe som jeg liker å betrakte, nemlig mere miljø som forteller om omgivelsen.

- Min egen analyse (av V2) er at avslutningen på venstre siden (grantrær i forskjellig høyde) gjør at det virker noe rotete.

- Gjorde et forsøk på beskjæring, hvor jeg kuttet en del på venstre siden, og kuttet mitt gikk tvers gjennom det siste grantreet mellom 1. båthus og villaen med valmet tak bak der igjen. Og fant ut at hele scenen falt til ro deretter, og til og med kraftstolpen fikk en berettigelse i komposisjonen.

Ofte er det bare små ting som endrer komposisjonen drastisk.
:o)

Mvh,
Walter
Per L.
Mange takk for fin kommentar, Roar. Takk til deg også Walter for hyggelig kommentar med meget godt utsnittsforslag! Mvh Per
Hans Rich. A.
Her hersker det ro og fred inne i havna, selvom speedbåten er på tur inn. Går nok for originalen jeg også. Komposisjonen er best her synes jeg.
Mvh Hans Richard
Ingrid Milly L.
V1 for meg da dette bildet står godt med rett fokus og utsnitt.
Mvh. Ingrid Milly
Erik L.
Her vil jeg være med og slå et slag for V2. Liker ofte panoramaer, og det synes jeg fungerer godt her også. Ellers er motivet hyggelig og det tekniske godt ivaretatt. Gode fyldige farger som det ofte blir på en gråværsdag.
mvh. Erik
Avsluttet .
Jeg synes begge versjonene beskriver dette fine kystmiljøet på en utmerket måte, med god komposisjon og fin behandling av lyset. Jeg opplever videre at lyssettingen og fargene skaper en spesiell ro i landskapet, også sett i sammenheng med de fine refleksene av bygninger og landskap i vannflaten. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Agnar H.
En fin Rana 530. Har hatt en slik båt, og den fungerte utmerket med passe stor motor. Ellers et typisk kystmiljø med neddempede lys og farger. Og overskyet vær. Kan ikke være tatt i år dette...:-)
Per L.
Mange takk for hyggelige kommentarer! Til Agnar: Jo, bildet er fra en av de få gråværsdagene i sommer! Mvh Per
SveinM M.
Ser ut til at ro og harmoni råder! Idyllisk sted, ser det ut til! V1 for meg! :)
Tom F.
Flott stemning her. Original for meg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu