Halden Cruise Night (serie)
... heter arrangementet som Halden Amcarklubb arrangerer hver onsdag ettermiddag i sommerperioden. Herlig stemning og entusiasme hos utstillerne på Fisketorget.
Og gjett hvem jeg traff der, midt i mellom alle de amerikanske dollarglis - vår egen Roar Kneppen med kone og Canon-kamera. Fikk lov til å ta disse to bildene og publisere her på foto.no av ham. Takk, Roar! Dere må unnskylde meg at jeg måtte dele en gutt i midten ytterst til høyre i V3 - og "halshugge" noen andre tilskuere og 1 fotografer i V4 + V5.
Bildet inngår i albumet Biler / Cars - Bilder av kjøretøy som jeg liker å fotografere
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2018-07-18 12:22:24
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2018-07-18 12:22:55
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2018-07-18 12:23:36
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2018-07-18 12:24:37
    Versjon #5
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-T2
  • Fujinon XF 16mm f/1.4 R WR
  • Brennvidde16.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/850s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1091404} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Nikolai T.
Fin bilcandy det der. Bruker du mye tid med etterarbeiding av bildene dine?
Per L.
Flott serie fra utstillingen! I originalen vil jeg først bemerke den flotte bakenden på d....., nei jeg mener bilen! Men det som virkelig fenget meg var to utmerkede portrett av Roar! Han kan jo gå til filmen når det skal være! Mvh Per
Avsluttet .
Utmerket skildring av dette spennende arrangementet. Versjon 1 gir en usedvanlig elegant gjengivelse av denne spesielle bilen med de ekstreme vingene som var på moten den gang. Herlig komposisjon og fine farger og en meget bra behandling av lyset. Hyggelig også å se bildene av Roar. Meget bra, dette her vennlig hilsen Kjell Øyvind .
Pål M. S.
Gamle biler og gamle gubber, i skjønn forening:-)))
Som alltid, Walter, god dokumentasjon, både teknisk og innholdsmessig. Er svak for v2, siden pick up er den eneste form for amerikaner jeg kunne hatt.
Kneppen ja, hærlig karakter. Traff ham for et par år siden i Oslo, på Henning Pettersens utstilling hos Cyan. Det førte til stor anger hos meg....Jeg hadde ikke med kamera, slik at jeg kunne fått et skikkelig saftig portrett, i s/hv, av Kneppen. Han er så fargerik i seg selv, at jeg hadde gått for s/hv.
Håper og få sjansen igjen....
Knut N.
Fin serie Walter ;o) men...Roar er jo en mester i kutt her og der..men skjegget har,n ikke "cropa" :o))
Robert L. S.
Fin reportasje dette. Likt godt Chevrolet pick-up`n med Studebakeren i bakgrunnen. Flott med portrettet av Roar. Virkelig bra, dette.
Hilsen
Robert
Erik L.
Klassikere i biler og personlighet du har fanget her. Likte godt V1, men det var fint å se Kneppen som litt ekstra krydder i bildeserien.
mvh. Erik
Walter S.
Takker Nikolai, Per, Kjell Øyvind, På, Knut, Robert og Erik - for at dere også gidder å kommentere bil-bilder fra Halden. Denne Halden Cruise Night, hver onsdag i sommerhalvåret er et "fynd" for fotografer. Ja, og så snakker vi jo om amerikansk bil-historie og -kultur.

@ Nikolai: Ang. ditt spørsmål. Jeg kan jobbe opp mot en halv time på hvert bilde i etterbehandling, avhengig hvor flink jeg har vært under eksponeringen og fått til det jeg vil. Dette, for at jeg får den stilen som jeg liker å ha på mine bilder. Oppstilte biler en enklere fordi man kan ta seg tid, mens biler i fart, selvfølgelig, er vanskeligere å få til.

Mvh,
Walter

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu