Bildet inngår i albumet hverdag -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger235
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_109172} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Jan Erik L.
Dine selvportretter (ja, for dette er vel det dette også?) får meg alltid til å lure på hva hun tenker. Tror jeg må gjøre noe for å finne ut av dette. Har hytte på Siktesøya, så til sommeren? ?
Så til bildet. Liker kontrasten mellom det utbrente utenfor og den mørke, tankefulle profilen. Eneste er at armen forstyrrer meg, vokser liksom ut av haka. Men bildet har det som (he-he) får meg til være litt Janne-fan.

vh Jan Erik
Morten L.
Liker dette bildet godt.
Det har en sårbarhet og ettertenksomhet ved seg.
Eller så er jeg enig i at armen blir litt feil som JEL sa, men føler ikke at det er så viktig når bildet formidler så bra som dette gjør.

Morten
Kristoffer L.
Sårbarhet og ettertenksomhet er ord jeg kan slutte meg til.

Bildet er så befriende enkelt, og likevel gir det meg følelsen av at det ligger noe usagt under overflaten her, som er historien bildet egentlig forteller. Hva det er, er det opp til betrakteren å gjøre seg opp en mening om. Dermed har bildet mange innfallsporter og rike tolkningsmuligheter.

Dette har jeg også sett i mange av de andre bildene dine, som jeg nå har tatt meg tid til å gå gjennom. Du har et svært personlig uttrykk - mørkt og dystert i mange bilder - men fullt av substans, ofte med nesten bunnløse uttrykk. Og masse følelse for sobre former, flater, linjer og kurver. Det var spennende å se, jeg er meget imponert. Har bokmerket deg, følger deg videre herfra.

- Kristoffer
Thomas R.
Jeg tror bildet ville tjent på å enten brenne helt ut bakgrunnen eller at det var noe mer fortegning av detaljene der ute. slik det er nå blir bakgrunnen bare et forstyrrende element i ellers rene uniforme flater. Kunne også ønsket meg en anelse mer lys i ansiktet. Ettertenksomt og litt dystert uttrykk og på den måten ligner det på ditt forrige bilde.
Janne Cesilie J.
Takk for ærlige og utfyllende kommentarer!!!!!!!!!
Jan Erik: Fortvilelse er vel egentlig ordet her,
sitter å er litt hengehodet over ryggen min, har tre prolapser i ryggen,
og dagene blir ofte lange og smertefulle!
Men herregud, folk har det mye mye verre!!!!!!!
Takk for hytte innvitasjon oxo;)

Morten: Takk!!!!!!!!!;)

Kristoffer: Nå blei jeg skikkelig glad!!!!!!!!!!!!!!!!!¨

Thomas: skal teste det ut!!!!!!! Takker og bukker!

Mvh Janne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu