Light and shade!
Et par som "chiller", mens de passer på barnebarnet i barnebassenget.... (barneleken er bevisst tatt med)..
Fotograf
Utstyr
  • Olympus OM-D E-M1
  • Olympus M.Zuiko Digital ED 40-150mm f/2.8 PRO
  • Brennvidde102.0mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/800s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger37
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1091743} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Kjell H.
Liker bildet, kontrastene, innholdet mv. Hadde jeg ikke lest teksten din så hadde jeg heller ikke koblet opplevelsen mot barnepass :-) Synes innholdet her åpner for mye og andre opplevelser også når en ikke vet noe om hendelsene i «bakgrunnen» slik du beskriver dem. Derfor binder teksten opp opplevelsen og «ødelegger» synes jeg. Bra og spennende bilde, men uten forklaringene!
SveinM M.
Takker, Kjell! :)
Ja, skjønner hva du mener... Føler ofte det blir en avveining dette, mht. hvor mye info en skal legge ut sammen med bildet..., de fleste ganger ender jeg nok opp med å gjøre det slik som her... Kanskje jeg skal prøve uten så vidt mye info ved senere postinger, så får vi se... ;) Nyttig med tilbakemeldinger! :)
Kjell H.
Ja, det enkleste er kanskje å lede bildebetrakteren på veg ;-) Er vel ingen fasit på det, og folk er forskjellige. Det er jo tekster på de fleste bildene her inne, selv på de klareste selvfølgeligheter mtp innhold. En «uvane» synes jeg enten innholdet er selvforklarende eller langt ute i «gråtåka»
SveinM M.
Kjell;
Jeg f.eks. synes det er "kjekt" å finne på alskens titler, mer eller mindre beskrivende, og må ofte ty til engelsk.., av en eller annen grunn....
Er nok en del som "misliker" bl.a. bruken av engelske titler, eller titler i det hele tatt, trur eg...
Enhver finner nok en slags "stil" en selv synes passer, men alle bør selvsagt være mottakelig for tilbakemeldinger... Det kan jo være noe å "lære"...

PS!
"Enhver er til enhver tid helt i nærheten av seg selv", men det er lov å stoppe opp for å tenke, og det er sågar lov til å ta et steg til siden for å betrakte seg selv "sett utenfra"...
Vi lærer fort nye måter å se "ting"/"agere" på...
Kjell H.
Svein; Takk for trivelig meningsutveksling dette, slik som det burde vært mere av (synes jeg :-)
SveinM M.
Kjell;
Takk d.s.! Helt enig! :)
Walter S.
Et bilde man sitter og betrakter og tenker over - nettopp P.G.A. underteksten - og leken som er med her!

Rent fotografisk er det litt synd at rekkverket i bakgrunnen skulle forstyrrer det ellers så rene bilde som stort sett består av store, rene flater. Ellers er jo dette bilde godt eksponert i sterkt sollys og den halv gjennomsiktige stråhatten er plassert midt i "smørøyet"
Bildet bør betraktes mot mørk bakgrunn, da den hvite bakgrunnen slører blikket og man oppfatter ikke de små nyansene i skyggen, bl.a. mønsteret i damens kjole, f.eks.

Mvh,
Walter
SveinM M.
Takker, Walter! :)
Ja, det rekkverket ble litt problematisk, men jeg lot være med beskjæring, da jeg ev. måtte kutt noe av hodene for å bli helt kvitt det..
Avsluttet .
Elegant, meget tiltalende bilde på alle måter, og barneleken i nederste kant funker utmerket som et positivt element i bildet. Sammensetningen av lys og skygger her er også meget fin. Totalt sett likte jeg dette bildet meget godt.

Jeg tenker imidlertid omtrent som Kjell i kommentaren øverst.

vennlig hilsen Kjell Øyvind
SveinM M.
Takker, Kjell Øyvind! :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu