1957 Buick Roadmaster convertible - test
Motiv i fra gårsdagens "Halden Cruise Night" med en Buick Roadmaster, en enorm bil med mye stål, lakk, krom og ekstra pyntelister. - Komposisjonen ble ikke helt optimalt fordi en japsebil passerte i motsatt felt akkurat i det Buick'en svingte ut i veien og ødelegger for inntrykket av bilføreren. Men - man må ta de motivene slik de er ...
Inspirert av Hans Rich. Andersen sine bilde med flott Passepartout prøver jeg for å se hvordan dette underbygger motivet.
Bildet inngår i albumet Biler / Cars - Bilder av kjøretøy som jeg liker å fotografere
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2018-07-26 16:49:30
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-T2
  • Fujinon XF 16mm f/1.4 R WR
  • Brennvidde16.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/680s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1091794} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Arild T.
Jeg er totalt uinteressert i biler, men nyter din presentasjon av denne flotte doningen!
Gjorde seg godt med passepartout!

Hilsen Arild
Avsluttet .
Personlig synes jeg nok bilderammer er finest på vegg og denne hadde nok gjort seg der. De legger mye tid og penger i bilene sine som vi gjør med bilder, men det kalles vel interesse. Flott motiv med fin skarphet og farger. Vinkelen får også frem størrelsen på bilen på en fin måte. Flott
Harald N.
Veleksponert med fin presentasjon av lakk og krom.
Her held eg ein knapp på v2 mot mørk bakgrunn.
Mvh Harald
Avsluttet .
Enig med Arild, min generelle interesse for biler er ikke som den var i tidligere tider (jeg er faktisk ikke bileier lenger), men jeg må innrømme at jeg synes disse groteske bensinslukerne har en viss sjarm.
Dessuten er de særs fine representanter for en forgangen tid med en industrikultur som for lengst er borte. Men bildet er fint med utmerket komposisjon, fine farger, skarphet og detaljer.
Per L.
Denne serien med "amerikanere" du har gående blir litt sånn fin, finere, finest Hvorvidt du har kommet til veis ende vites ikke, men denne kan ikke være langt unna finest! En orgie i lakk og krom og enhver ungdoms våte drøm! Som vanlig utmerket gjengitt på alle parametre! Mvh Per
Jostein S.
Hei
ELEGANT
Flotte bil-bilder du presenterer Walter
Roar K.
Grunnet hvit passepartout bør nok V1 sees mot hvit bakgrunn.
Ser ut til at du burde viet litt oppmerksomhet til MC rekka i bakgrunnen også.

Roar
Knut N.
Jeg har vokst opp med europeiske rallybiler, reiste rundt på forskjellige løp..så dissa "flåtene" er egentlig ikke noe for meg..men veldig moro å se på..må gå for V2 her ;o)
Agnar H.
Ser ekvipasjen har stø kurs mot Burger King. Både bildet og bilen er ellers i strøken forfatning. Ruver godt i landskapet, tross japsebilen som prøver å stjele litt oppmerksomhet,
SveinM M.
Lekre disse bil-presentasjonene du viser oss! :) God teknisk kvalitet.
V2 for meg, her! ;)
Ragnar S.
Synes perspektivet og vinkelen ble spennende jeg der sjåfør tydelig er konsentrert og opptatt av kjøring/styring. Gjør seg meget godt med ramme/passepartout som i originalen.

Mvh Ragnar S
Walter S.
Takker for de mange som har kommentert denne testen min. Setter pris på innlegg fra Arild, Christer, Harald, Kjell Øyvind, Per, Jostein (sjelden gjest nå for tiden?), Roar Kneppen, Knut, Agnar, SveinM og Ragnar!

Poenget mitt med å legg ut 2 versjoner, var for å se om Passepartouten tilfører seeropplevelsen noe, eller om det er bare "gimmik". Men jeg ser jo selv at bildets karaktær endres noe, det blir en noe litt "renere" opplevelse, MED avstanden fra bakgrunnen, og fargene og briljansen kommer bedre frem.

Takk igjen til alle som har bidratt!

Mvh,
Walter

P.S.: Bare for å si det igjen - siden motivene mine i det siste handler mye om amerikanske "Dollarglis" (som sikkert ikke er de mest miljøvennlige kjøretøy), så har ikke jeg selv en slik bil, eller selve bil-interessen. Jeg synes bare at disse klenodiene egner seg ypperlig som foto-motiv og liker miljøet på Fisketorget i Halden. Ingen av de bileierne kjører rundt i disse til daglig, men har vanlige, fornuftige familiebiler til det, mens "Grombilen" får seg en kort tur hver onsdag og av og til for et treff i Sverige. Så er dette jo bil-historie fra amerikansk ungdoms-kultur (da jeg var ung!!).
<§:o)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu