Morgenrefleksjon
Utstyr
  • Canon PowerShot G5 X
  • 8.8 - 36.8 mm
  • Brennvidde11.5mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/30s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger50
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1092187} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
SveinM M.
Ettertenksomt og rolig bilde! Liker! :)
May-Brith O.
Fint motiv med både refleksjon og reflekser, liker også roen i bildet ditt.
Walter S.
Et flott motiv med vakkert lys på høyre siden av bildet, mens venstre delen med sin store hvite flaten tar litt FOR mye av oppmerksomhet vekk fra de sarte og fine valørene som er på damen og katten. Nydelig og passe skarphet på modellene og interiøret med gode, harmoniske farger, mens utsiden egentlig har mindre interesse.

Personlig ville jeg croppet ganske så sterkt på venstre siden, for å bli kvitt mesteparten av den hvite himmelen som ikke har tegning. Så ville jeg prøvd å "softe" ned eksteriøret (skogen, vannet og båten) ytterlig for å unngå at blikket vandrer dit, i stede for å holde seg på modellene.

Mvh,
Walter
Åge M.
Takk for tilbakemeldinger!
Walter: Setter ekstra pris på konstruktiv tilbakemelding, men er noe usikker på hva du mener. For meg er utsiden av vinduet vel så viktig. Det er jo der refleksjonen (speilbildet) er. Ordet "refleksjon" i tittelen har jeg brukt i dobbel mening - både mentalt og for refleksen/speilbildet i vinduet. Så hvis jeg skal kutte på utsiden uten å fjerne refleksen/speilbildet kan jeg bare kutte i overkant (stort sett) - og det er jeg enig i (den store hvite flata tar for mye plass). Kanskje det du mente:)?
Walter S.
Neida, bare glem det, Åge. Jeg har i min kommentar ikke lagt nok vekt på tittelen din. Det er klart at 'Refleksjon' må ha med speilbildet i vinduet og da er mulighetene mindre med å bli av med den store hvite flekken. Bare et innskudd jeg fikk, fordi jeg lastet ned bildet og beskjærte det i Elements for å finne et harmonisk (i forhold til den store, tomme flaten forhold (og da ble speilbildet borte!).

- Uansett så er modellene dine mesterlig eksponert. Kanskje du kunne dempe hvitheten i himmelen noe ...?

Mvh,
Walter
Åge M.
Takk for det Walter :)
Absolutt, det går an å dempe ned den hvite flata.
For info, så tok jeg flere bilder av samme motivet, også flere uten at vinduet var med (så godt som), og rent komposisjonsmessig ble nok det bedre enn dette her - som vel du også fant ut når du beskar det. Og jeg kunne ha lastet opp det i stedet. Men jeg syns dobbeltheten i tittelen var litt morsom for akkurat dette bildet her :)
Keshav N.
Flott bilde med den drømmeaktige speilbildet I vinduet som gjør bildet helt spesielt.
mvh Keshav
Åge M.
Tusen takk for kommentaren Keshav :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu