Flaggheis, fullrigget klipper S/S "Stad Amsterdam".
En stolt sjøfartsnasjon hilser byens borgere og en ny dag.
(Overligger).
Bildet inngår i albumet " Maritimt " -
Utstyr
  • Nikon Df
  • Ai-S Nikkor 1.4/35 mm.
  • Brennvidde35.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • AnnetRAW, ISO 400.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1092408} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
SveinM M.
Fine detaljer! :)
Walter S.
Her er det flagget som er "hovedperson" i kraft av sin dynamikk, både i farger og i "bevegelse" i vinden, blikkfang #1 og et nasjonalt symbol som er sterk.

God morgenstemning over dette. Du må ha stått opp tidlig den dagen, Olav Bjarte - dette er vel i fra TSR Fredrikstad, juli 2014 ...?

Vi kan bare glede oss til TSRF19 neste sommer!

Personlig så får jeg bestandig problemer med riggen på slike båter. Spesielt diagonale linjer slike som stående og løpende rigg, tauverk, vaier og stag - får jeg alltid såkalte "Jaggies" på linjene. Altså, en slags pikselering som gjør at man ikke oppfatter slike tau som jevne, glatte, men ru og hakkete.

Mvh,
Walter
Hans Rich. A.
Vakkert seilskip godt foreviget.
Mvh Hans Richard
Olav Bjarte K.
Joda Walter, dette er TS 2014, og den skal tidlig stå opp som godt fotolys skal finne. Jeg var på plass kl. 02.30 to netter, og møtte da folketomme kaier og brygger, - bare en og annen løs fugl på vei hjem. Jeg har mange uredigerte filer fra den gang. Det følger en og annen smakebit i tiden framover. Og når det gjelder neste års seilparade må vi være på plass!
vh.
Olav Bjarte K.
Joda Walter, dette er TS 2014, og den skal tidlig stå opp som godt fotolys skal finne. Jeg var på plass kl. 02.30 to netter, og møtte da folketomme kaier og brygger, - bare en og annen løs fugl på vei hjem. Jeg har mange uredigerte filer fra den gang. Det følger en og annen smakebit i tiden framover. Og når det gjelder neste års seilparade må vi være på plass! Takk for kommentarene!
vh.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu