Fotobøker er nyttige ting å ha.
Dette bildet er inspirert av Dag Alvengs ikoniske bokutgivelse og mesterverk, Summer Lights, fra 2001
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger120
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1092682} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Robert L. S.
Interessant bilde, Roar. Det virker som om grana holder øye med en.
Hilsen
Robert
Ingvald Bright N.
En oppdagelse et år etter slaget. Den tiden jeg begynte å" krype" gjennom" skogen. Jeg "går" nå - langt fra. Jeg ønsker tur i stillhet ,tur i skogen er best med fullstendig stillhet. Når en ting hender med en, en det mange saker som også følger meg. Skal være forsiktig med å klage. I mentalitet er jeg mere lik" skogen " nå. Vennlig hilsen.
Roar B.
..og samtidig våker over en fallen sliter i forkant?
Takk til deg, Robert !
Roar B.
Så fint å høre hvordan du beskriver stillheten, Ingvald. Kjenner meg godt igjen i dine vare betraktninger. Skogen som helsebot, fra aktiv bruker til dagen da alt endres; følelsen, fornemnelsen vil alltid være den samme. Og kan bildet mitt gi et snev av dette, ja, da blir jeg glad.
SveinM M.
Interessant bilde. Skjønner referansen til Alveng! :)
Reiko I.
Godt å se at du allerede er tilbake. Dette blir litt som Dag Alveng sin serie - jeg ser ikke noe særlig i det på skjermen her. Men hvis det er som DA sin serie så er det plutselig fantastisk når man ser bildene på veggen.
Roar B.
Ja, Alveng hører uomtvistelig blant den ypperste elite av norske fotografer. Og selv om jeg for det meste beveger meg i andre enden av gråtoneskalaen, slutter jeg aldri å fascineres over hans unike fortellerstemme, disse florlette lagene av poesi. Hjertelig takk, Svein M.!
Roar B.
Ja, betrakte DA's bilder live er bare helt fantastisk. Tror aldri jeg har opplevd maken til utstråling og liv som i nettopp disse motivene. Og det til tross for et ganske så nøkternt toneomfang. Eller skal vi si, nettopp derfor.
Har nok blitt litt nyskjerrig på disse nye aktørene her inne. Med litt annerledes uttrykk enn det som til tider har vært normalen. Sånt er inspirerende og spennende. Og du Reiko, hører absolutt til blant disse.
Takk igjen for kommentar !


Kjell H.
Helt enig, ett mesterverk. Mye bra er sagt om Alveng og mye inspirerende har han gjort, og er en av mine favoritter blant de norske fotoprofilene, eller rettere sagt, kunstnerne med fotografi som uttrykksform. At en lar seg inspirere av enkelte er en god ting uansett form, og mye godt er og kommer ut av det, slik som dette bildet ditt her uten at jeg umiddelbart "ser" en Alveng i det. At et motiv knyttes opp i mot en kjent kunstner slik som her skaper bredere grunnlag for tanker og kommentarer, men personlig er jeg litt betenkt over den måten å gjøre det på både av hensyn til kunstneren og en selv for bildekritikken på det frie grunnlaget (slik jeg ser det da :-) .
Roar B.
Jeg har aldri tilnærmelsesvis vært i nærheten av DA's kunst. Og kommer aldri til å bli det, bare så det er sagt.
Jeg blir bare så inspirert av å se gode bilder. Den inspirasjonen har da muligens gitt seg utslag i nettopp dette motivet. Ikke noe mer, for all del
Og når sant skal sies, så er vi vel noen kopister, mer eller mindre, alle sammen. Det da tenjer jeg i beste mening.
Takk for en grundig redegjørelse, Kjell !
Jostein S.
Hei
Spennende strukturer du har valgt i dette motivet
"Skogsdyret" ser ut til å holde øye med det som skjer
Skjegget på grana (regner med det er gran) har en usedvanlig fin virkning i bildet
Roar B.
Ja, grana er viktig, våker over denne prammen som endelig har funnet sin siste hvile - sin siste tørrdokk.
Takk, Jostein.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu