Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_595405} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Torild H.
Fint med alle gråtonene bakover og innover i bildet.
Vedr. utsnitt: Litt snedigt, eller i alle fall utrad. må ein få lov å sei, bygning med hovedvekt på takkonstruksjon og lafteteknikk. Tross alt ikkje noe spesielt med himmel, skyformasjoner osv. som gjør at ein skulle velge den framfor flate i forkant, nedre del på bygning? Når det er sagt; avslutningen på venstre side liker eg godt, sånn rett over mønet.
For min del er det ei aning om gjentakelse i form/linjer; tak og skylag til høgre, fiffig det.
Avsluttet .
Var nok en grå dag, allikevel er toneomfanget bra utnyttet. Låven og beskjæringen av den er nok det som gir den lille ekstra spenningen i motivet. Det som skal til for å gjøre det tilstrekkelig severdig. (Trur eg)
Rita H.
Det første jeg la merke til var fjellenes buer bak det store, rette taket - rette kanter mot fjellenes formasjoner - blanding av linjer og former.
Når du har valgt å beholde nesten hele låven så stor, skarp og kontrastfull, så blir den det naturlige blikkfang, men øynene dras videre innover til den største fjelltoppen fra midten og ut mot høyre. Den gir dybde selv om det er tåkete.

Et litt spesielt bilde, og likevel et severdig glimt fra gården.

Rita
Roger H.
Takker så mye for inspirerende kommentarer Torild, Kjell og Rita.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu