Tester ut filmsiymuleringene til Fuji, her rett ut av kamera, kun croppet til kvadratisk format. Må si X-E3 gjør en flott jobb med fargene, og mye bedre enn jeg kunne gjort selv med RAW.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2018-08-21 22:40:51
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2018-08-21 22:41:26
    Versjon #3
Utstyr
  • FUJIFILM X-E3
  • 35.0 mm f/2.0
  • Brennvidde35.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/180s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger72
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1093244} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Walter S.
Det blir nok ACROS som kommer til å kjøre seg varm under din regi av kommende gateportretter, Pål. Velkommen tilbake til Fujifilm (tredje forsøk...?), men pass godt på den så den ikke går i bakken!
;o)

Artig gjensyn med Napoleon - ingen skal være i tvil her. Likte blåfargen i "Classic Chrome".

Mvh,
Walter
Arild T.
Godt portrett i naturlige farger og med fin positur på "Napoleon"!
Fuji rett ut av kamera leverer, men personlig liker jeg å eksperimentere ved spakene selv. Acros er min favoritt pluss individuelle tilpasninger, som også Walter nevner.

Hilsen Arild
Pål M. S.
Takk for kommentar, Walter:-)
Du vet, den som gir seg er en d.... Har rett og slett solgt unna det meste av objektiver til Pentaxene, siden de for det meste bare lå og samlet støv. Har dog beholdt 18-135, 50 1.8 og Sigma 18-50, samt K-3 og K-30. Er for glad i dem til å sende de avgårde:-)

Ville ha noe lett å dra på i byen og på reise, og kjøpte kit med 15-45 + 35 f2. Blir nok sistnevnte som blir mest brukt. Var bare 500.- ekstra med kitobjektivet i forhold til kun hus, så tenkte, greit nok, samt en grei deal med 2 000.- i avslag på 35mm.

Er nok fare for at Acros blir mye brukt, men liker Classic chrome også, så da blir det nok litt farger også:-) Er veldig fornøyd så langt.
Avsluttet .
Utmerket portrett i en fin komposisjon og med utmerkede Fuji-farger. Det er, også etter min erfaring, noe eget over Fuji's farger uten at jeg er i stand til å beskrive det ordentlig vennlig hilsen Kjell Øyvind
Avsluttet .
Jeg knipser med pentax K3 II men jeg ser jo at det er annet som faktisk fungerer også.
Reiko I.
Morsomt blikk, likte dette.

Pål M. S.
Takker for kommentarer:-)
Som nevnt, tester ut kamera, og leker litt med innstillinger. Mine portretter kommer nok ikke alle til å være så "polerte" som dette i fremtiden...men må jo prøve dette også.

@Arild, så er vi nok i samme båt. Legger nok ikke RAW på hylla, men synes det er fint og ha muligheten til gode resultater i begge format. Sparer litt etterarbeid i noen sammenhenger, og jeg er dårlig på farger, så for meg er det god hjelp med simuleringene.

@Christer, så pakker jeg ikke bort K-3´en. Ser mer Fujien som et supplement. Valgte denne grunnet gode egenskaper, og at Ricoh/Pentax ikke har noen reelle alternativer i denne klasse. Har dog hørt det kommer en ny GR i september, men det er ikke bekreftet.

@Walter, så er der en stor fordel med X-E3 i forhold til de andre Fujiene jeg har hatt. Det er mindre knapper på baksiden, siden den har touchskjerm, og dermed er mitt største ankepunkt, nemlig det at jeg kom borti knapper uforvarende, borte. Mindre kamera med mange knapper på baksiden, er ikke noe god kombo med litt lange fingre/større hender....
SveinM M.
Fine bilder alle 3, men velger meg V2, her! :)
PS!
Gratulerer med X-E3. Et godt valg!
Bruker den ofte selv, mest i combo med 23mm f2 R WR... ;)

Harald N.
Gratulerer med nytt kamera. Det gjer ikkje skam på ein god fotograf ser det ut til.
Mvh Harald
Ingvald Bright N.
Dette så jo bare bra ut. Du får jo gratulere. Det blir interessant å følge med deg. Ingvald
Roar K.
Modellen er seg vel bevisst at han blir potrettert her.
Er man ute etter riktig farge så er det jo greit at man får det direkte fra kamera hvilket jo kan være viktig for en fotograf.
For meg som lager bilder spiller det ingen rolle for jeg lager mitt likevel.

Roar
Pål M. S.
Takker alle sammen:-)
Kameraet er jo supert, så da er resten opp til meg... Blir en konkurranse, eller kanskje et samarbeid, mellom Japanske ingeniører og en amatør med kreative tendenser på Sørlandet.
Hans Rich. A.
Flott uttrykk, fine farger hvor både V1 og V2 er godt gangbare.
Mvh Hans Richard
Robert L. S.
Det meste er vel sagt her, men jeg må si meg enig i at fargene i Fuji er veldig likandes. Flott tatt bilde i hvert fall.
Mvh.
Robert
Pål M. S.
Takker, Hans R og Robert:-)
Nå står "Skeive Sørlandsdager for døren, og det er jo fargerikt, så kanskje Fujifilene virkelig kommer til sin rett.....
Keshav N.
Stilig bilde av en Napoleon med glimt I øyet. Fine farger.
mvh Keshav
Pål M. S.
Takker, Keshav:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu