En av Gamlebyens mange tuneller.
Her er det sikkert noen som vil foreslå å speilvende bildet. Det blir litt feil overfor betraktere som er godt kjent her.
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger50
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1093371} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Walter S.
Ja, det blir litt feil - men bare noen få personer vil legge merke til det - de som vet at til høyre, bak muren, ligger Kommandantens eplehagen (haven). Men, ellers er dette et sprekt grafisk blad med store kontraster, og man beundrer de lange skygger som de 2 skikkelsene legger igjen på brosteinen her!

Mvh,
Walter
Cathrine T.
Nydelig komposisjon! Jeg synes ikke det trenger å speilvendes. Synes heller at bildet fikk et litt annerledes og spennende preg ved at blikket føres innover i tunnelen
Hans Rich. A.
Lys og skygge, det kan du. Godt utført.
Mvh Hans Richard
Avsluttet .
Først og fremst tenker jeg at her er lys og skygger utnyttet på en imponerende måte. Samtidig skapes en meget god komposisjon. Hvorvidt den hadde fungert enda bedre med et speilvendt bilde tør jeg ikke si, men jeg synes det er fint som det er, og jeg hadde for øvrig uten videre latt meg lure av en speilvending og ville ikke sett noe galt i det. vennlig hilsen Kjell Øyvind
marit f.
Kanskje er spenningen i bildet enda større når en bruker diagonalen den veien. Personene på vei ut av bildet, og en bryter litt med tradisjonell tankegang?
forøvrig et meget bra bilde.
Mvh Marit
Harald N.
Flott dette Viggo,
Mvh Harald
Tor Einar K.
Flott bilde. Tror ikke jeg ville speilvendt dette da startpunktet i høylyset og diagonalen ned mot høyre matcher vestlig lesemåte.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu