Utstyr
  • RICOH IMAGING COMPANY, LTD. PENTAX K-1
  • Sigma Lens
  • Brennvidde50.0mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger43
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1093515} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Aksel N.
Ingenting galt med bilde men det er nok et eksempel på noe som mest hører hjemme i et familiealbum. Det gir meg ingenting, hverken teknisk eller innholdsmessig. Om noe så ser gutta ut til å kjede seg. Fra den kan man jo spinne om man vil, men da blir det fort en debatt om samfunn og oppvekst, ikke foto :)
Kristinn G.
Fint med klar tale... Kanskje du til og med har rett. Men av og til kan fargestting i familiebilder diskuteres. Man kan som du sier også sette dette bildet i et samfunnsmessig sammenheng eller rett og slett ikke bry seg. Aksel du har i hvert fall brydd deg med å kommentere uten å vurdere noe annet en at dette ikke burde på dotten. Ser frem til å få klare regler fra deg om hva som er "høyverdig nokk" til å legges ut her....
:)
Aksel N.

Du har selvsagt rett i at fargene kan diskuteres, om det er hovedformålet med postingen må du si ifra. Jeg setter ingen regler men kommenterer ut ifra egen oppfatning, noe jeg håper alle andre også gjøre. I dette bildet følte jeg det manglet det lille ekstra som gjør det interessant også for oss som ikke kjenner gutta :)
Kristinn G.
Men alikevel interesangt nokk til å skrive 2 kommentarer.

Sitat: "... mest hører hjemme i et familiealbum. Det gir meg ingenting, hverken teknisk eller innholdsmessig.."

Som jeg sa ærlig og direkte (og jeg er kanskje til og med enig).

Selvfølgelig er det et alternativ å sette ut bilde og be om kommentar om akkurat det jeg vil få kommentert. Men da hadde jeg for eks ikke fått vite at du og sikkert mange andre mener at bildet kun hører til i familiealbumet.

Kanskje bildet fortjener å komme ut av familiealbumet. Hva om jeg gir bildet. Hva med "gutter kan like rosa". eller kanskje jeg velger tekst fra boblen i den boken som guttene ikke leser.
Kanskje Regn snop og tegneserier. Men antakelig hadde det aller eller beste vært en engels tittel, etter fulgt av en tekst om hva jeg utforsker i dette bildet.

Misforstå meg riktig. Jeg liker din kommentar. Mangel på slike ærlige kommentarer har bidratt til at jeg etter hvert bare sporadisk setter ut bilder på foto.no.
Med det å la være å si hva jeg vil med bildet kan ingen vite om det er ett eller annet i bildet som gjør at jeg velger nettopp å legge bildet på foto.no og ikke bare ha det i familiealbumet.''

kristinn
Arvid O.
Hvorfor skal man ikke legge ut bilder som kanskje hører hjemme i et fotoalbum for den nærmeste familie Aksel Næss ?
Kjør på du Kristinn ! , selv har jeg lagt ut flere familiebilder hvor jeg selv synes det fortjener et større publikum enn den nærmeste familie.
Bildet ditt er et fint situasjonsbilde ,fargerikt og med ansiktsuttrykk , spesielt på gutten til venstre i bildet,mulig du kom overraskende på ham ?
Morsomt at posene har ulik farge.
Arvid.
Aksel N.
Det er selvsagt et betimelig spørsmål Arvid, vanskelig er det også. Det er mange bilder som hører hjemme begge steder, uten at det finnes noe fasit.

For min del tenker jeg at et bilde må by på noe som potensielt har en verdi for andre enn meg selv, gjerne noe som ligger på et annet teknisk og innholdsmessig nivå enn hva vi daglig ser i sosiale medier og som åpner for refleksjon, kritikk og debatt. Sånn sett er jo dette en innertier.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu