1-0
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger433
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_10937} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Erik S.
Morsomt bilde. Fine farger, artig utsnitt, bra forhold mellom skarphet og fart! Men jeg savner på en måte en ball...
---Erik
Ketil P.
Trur ikke noe på at denne gikk inn, han skyter jo helt ute fra sidelinja :-)
Ellers et bilde som viser fart og bevegelse, men savner litt mer av selve situasjonen.
Torbjørn S.

Hei.
Jeg er enig med ES og KP angående fart og bevegelse. Ganske livlig og artig bilde, men som den sportsidioten jeg er MÅ jeg spørre:
Hvem er det?

Vennlig hilsen
Torbjørn.

Siv D.
Hvem det er? Tja; si det... Bildet ble tatt på en treningskamp (tror jeg) mellom Rosenborg og Odd for et par uker siden (og spilleren er fra sistnevnte, men det forstod du muligens)
Følte meg rimelig dum der jeg stod, uten særlig peiling på fotball og med mitt begrensede utstyr, blandt alle de proffe sportsfotografene med tre meter lange linser. Men jeg falt litt for dette bildet, nettopp på grunn av hva dere har kommentert.
Siv
Eli L.
fint sportsbilde med orginalt utsnitt. men jeg ville kuttet bort mye mer av nedre plen, spesielt den hvite stripen for å skape et mer hardtslående og harmonisk bilde!
Magnus Knutsen B.
Jeg tror jeg synes dette var litt tøft. :)

Komposisjonen er bra, fargene er fine og stripa bør absolutt være der..
Siv D.
Takk for kommentarer; jeg er enig i at den hvite stripa bør være der!
: ) siv
Avsluttet .
Kjempestilig bilde ! supert gjennomført virkelig fartsfølese i bilde
Carsten A.
Dette er ikke en sport jeg har så mye sans for, litt uforståelig at den skal fylle alle media til omtrent enhver tid. Og dermed blir det ikke til at en ser så mye på slike sportsbilder medmindre en tilfeldig dumper bort i dem.

Men bildet her har mye for seg. Om jeg ser på dette litt mer som en halvt abstrakt komposisisjon, er flatefordeling og komposisjon utmerket. Dessuten har bildet en frisk tone- og fargeskala, og uskarpheten visualiserer bevegelse og kraft på en fin måte. Enig med Eli Lund i at den hvite stripen bør bort, dels tilfører den ikke komposisjonen noe (sogar kanskje negativ), dels er da personen ikke plassert noe bestemt sted på banen. Da blir bildet litt mer generelt. Uansett, fart, kraft, tone- og fargeskala er alt sammen skikkelig bra som det er!
MVH CA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu