I omvendt alfabetisk rekke følge.

Siden jeg er blitt bortskjemt her på siden så trenger jeg en del kommentarer for å få lyst til å kommentere sjøl så derfor ble det kommentarfri dag for meg idag.

http://WWW.pbase.com/kneppen
Se gjerne mot mørk bakgrunn.
Klikk på bildet.
Utstyr
  • Canon EOS 7D Mark II
  • TAMRON 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD B016
  • Brennvidde32.0mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1093829} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Geir K.
Spennende valg av utsnitt og format av de gamle veteranene dette. Gamle slitere som ikke bare er flotte og se på,men det gikk også og reparere selv, til en viss grad. Kledelig innramming i kjent stil.

Geir
Arild T.
Spennende innramming av de ærverdige bilene. Liker det røffe uttrykket her og den grove teksturen i bildet!

Vedkommende kommentarer: Er til dels enig med deg, men det som ergrer meg mest er de som legger ut bilder her, flinke fotografer, forresten, som bare er inne her for å få kommenrtarer på sine bilder i blant, uten å å selv bidra med noe. Jeg har sluttet å kommentere disse som bare er på gjestevisitt her inne og som ikke yter noe tilbake. Oppfordring: Slutt å kommentere de som ikke yter noe til fellesskapet! Jeg har selv studert Aktivitetsinfoen til disse personene, og må innrømme at jeg har sendt melding til dem utan at det nytter. Beklager Roar at jeg bruker ditt eminente bilde til å uttrykke min misnøye. Du Roar bidrar til felleskapet her, og det til fulle!

Ha ei fin helg!


Hilsen Arild
Avsluttet .
Tøft og røft bilde, som overlater en del til fantasien ( skal de kjøre om kamp, sitter det ungdommer inni osv). Her fikk du min kommentar, men jeg har ikke selv lagt ut bilde, så du skylder meg ingenting. For øvrig forventer jeg ikke kommentarer fra folk jeg kommenterer. Foretrekker at de skriver når de har lyst. Men jeg ser poenget ditt, og Arilds også.
Roar K.
Takker så mye for kommentarer til to gamle travere.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu