Vulkanlandskap Lanzarote 14.10 - 2013 = IMG_5876

Jeg har nå skrevet hos de som har kommentert hos meg de siste 3 dager - og noen til mens tanken har slått meg at mangel på kommentarer på et par bilder kan være at de ikke er spektakulære nok til å kommentere, men nettopp derfor burde vært kommentert for å fortelle hvorfor.
Tanken har også slått meg at jeg også kanskje skulle begynne å legge ut flere bilder pr. dag og bare telle antall besøk. Men det blir jo liksom ikke det samme.
En amerikansk side jeg brukte litt for noen år siden hadde som regel at for hvert bilde du selv la ut måtte du skrive minst 3 kommentarer for ikke å bli blokkert.
En ide' for dotten også?
Om dette bildet er spektakulært nok gjenstår å se.
Trodde jeg hadde lagt ut mesteparten av disse her, men ser at jeg sitter på mange som ikke er vist her.

http://WWW.pbase.com/kneppen
Se gjerne mot mørk bakgrunn.
Klikk på bildet.
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark II
  • 28-300mm
  • Brennvidde77.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1093874} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Per L.
Du har nevnt det før, og jeg ser det tydelig nå. Fjellformasjonene på Lanzarote har mye til felles med de vi finner på Island.Ikke så merkelig i grunnen - begge øyer er jo formet av vulkanutbrudd. Flott bilde av storslått, goldt landskap, god skarphet og tiltalende farger! Det er jo vanligvis du som foreslår beskjæring, men her føler jeg for å kutte en del både nede og til høyre for å fremheve de flotte fjellene! Mvh Per
Roar K.
Jo, jeg kan godt være enig med deg her, Per.
Men dette er ikke det eneste jeg har av dette motivet så det du foreslår har jeg nok også - kanskje enda tettere på også.

Roar
Jostein S.
Hei!
Spektakulært nok for meg!
Enig med Per at dette er storslått landskap. Jeg synes forgrunnen er interessant og hører igrunnen med for helhetens skyld
Jeg er enig med deg Roar når det gjelder kommentering av bilder. foto.no er avhengig av at bilder kommenteres, ellers vil forumet bli blodfattig
Kanskje skulle flere investere litt i det å gi en kommentar
Hans Rich. A.
En spesiell flott brunrød glød spesielt i fjelllandskapet samtidig som det virker noe goldt uten vegitasjon. Og mot den fine blå himmelen med spredte skyer ble det bærre lækkert. Føler for at forgrunnen må være slik den er.
Mvh Hans Richard
Trygve B.
Du er alltid god på å skape harmoniske bilder. Forgrunn og bakgrunn går så fint sammen i dette bildet. Fine blåtoner også i himmelen. Et bilde som jeg synes er godt å se på. ( har sagt det før men deg har jeg lært mye av )
Bjørnar P.
Et bilde der du har vært lettere på labben i bildebehandleren enn du vanligvis er, og det synes jeg kler dette motivet. Det er en fin stemning med et pent lys og en ryddig og god komposisjon. Troverdige farger. Forgrunnen ble noe diffus for meg selv om den er skarpt nok, så kanskje et noe lavere standpunkt hadde gitt mer detaljinformasjon der.
Roar K.
Lavere standpunkt blir vanskelig for bildene blir som oftest tatt fra buss eller jeep da det bl.a. er forbudt å bevege seg alene i en del områder.
Men vet at jeg har tatt en del bilder fra restaurant området på "Fuego del Montanas" som det hete og ligger litt høyt med utsyn uten at jeg husker om dette er et av dem.

Roar
marit f.
Flotte farger i dette bildet, liker det brunrøde mot det blå.Jeg syns ikke det skal kuttes noe i bunn, forgrunnen er med å balansere bildet.
Mvh Marit
Avsluttet .
Dette var en fin gjengivelse av et særegent landskap, som oppleves som vakkert på en litt spesiell måte med sin nærmest totale mangel på vegetasjon, en fin komposisjon og gode farver. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Roar K.
Stor takk til dere to siste også.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu