Kveldslys..
Humpet meg ut i fjæra på krykker (ikke superlett, ihvertfall ikke når det plutselig blir noe som ligner på kvikksand..;)) og fikk fanget dette kveldslyset over Strandtinden ved Lødingen.
Bildet inngår i albumet Tjeldøya -
Utstyr
  • Fuji X-T2
  • Laowa 9mm f2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1094496} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Harald N.
Vakkert lys, godt komponert med god god dybde.
Mvh Harald
Walter S.
Du har gått over til noe letter utstyr, ser jeg. Før var det vel D850 + A-FS 12-24mm f/2.8 - var det ikke det...? Også med knekt ankel, var det det?

Uansett, det er alltid inspirerende å se bilder fra dine kanter, med eller uten gips! Fin dybde og dynamisk driv over denne komposisjonen. Fin avstemt kveldslys som speiler seg i det grunne vannet. Huset på pynten har fått kongeplass!

Vakkert.

Mvh,
Walter

Forresten - god bedring!
Avsluttet .
Vakkert landskap, gjengitt på en utmerket måte med en imponerende behandling av lys og farver. Bildet fremstår som velkomponert og dertil vakkert og dekorativt, meget bra. Og god bedring. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Fred Åge H.
Takk, alltid hyggelig med fine tilbakemeldinger! Walter; i november er det to år siden jeg endret fra Nikon til Fuji. Veldig fornøyd med det;)! Knekt vrist av alle ting.
SveinM M.
Fint lys og fine farger, kanskje vel mye forgrunn.. :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu