Buick Roadmaster - Dyna Flow
... cruiser nedover Walkers gate mot Fisketorget i Halden, under "Halden Cruise Night" - onsdag, 26. september, 2018 - usikker på hvilken årsmodelle vi ser her, men tror kanskje 1951 eller 1954
Bildet inngår i albumet Biler / Cars - Bilder av kjøretøy som jeg liker å fotografere
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D750
  • Nikon AF-S Nikkor 70-200mm f/4 G ED
  • Brennvidde105.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1095191} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .
Dette var skikkelig stilig, en vakker men antakelig ikke særlig miljøvennlig amerikaner fra 1951 (registreringsår - det finner du på Vegvesen.no). Her er også fin komposisjon og herlige farver, meget harmonisk bilde etter min smak. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Harald N.
I dag MÅ eg vaske Toyotaen.
Mvh Harald
Knut N.
Selvom jeg aldri har vært Fordfan, så synes jeg den røde Cortina,en er noe av det fineste Ford har laget :o) faren min, svigerfar og bror min kjørte alle Ford av forskjellige typer. Hvis du har..så legg gjerne ut bilde av den Walter.
Per L.
Denne var spesiell - flotte kurver og rikelig med krom!
Godt komponert bilde med utmerket skarphet og naturlige farger! Mvh Per
Knut N.
Glemte helt den fine Buick,n med "markise" ;o)
Roar K.
Her ser det ut til at eier har gått med poleiringskluten før han/hun tok bilen ut av garasjen for den skinner jo helt til Fredrikstad.
Antagelig stemmer det ikke når man tenker at fotografen strena ut i gata foran bilen for å ta dette bildet.
Trenger ikke tannlege på ei stønn heller denne doninga her.

Roar
Ragnar S.
Var helt gal etter amerikanske bilder i min pure ungdom. Denne staselige Buicken var slik jeg husker det litt gammeldags i skikken og ikke blant toppfavorittene. Nå synes jeg den er vakker. Hyggelig gjensyn her i et godt bilde, og aner jeg ikke en 60 -talls Ford Cortina i bakgrunn til høyre der ?

Mvh Ragnar S
Hans Rich. A.
Henger meg på de foran meg. Stilig gammel velholdt "doning". Utmerket eksponert.
Mvh Hans Richard
Walter S.
Takk til Kjell Øyvind, Harald, Knut, Per, Roar Kneppen, Ragnar og Hans, for kommentar til denne flotte BUICK'en i solnedgang!

@ Roar Kneppen: Joda, du har rett. Jeg så bilen komme lang nede i Walkers gate mot Fisketorget og så at det var en glippe mellom den og trafikken bak den - så jeg løp ut i veien i 5-6 sekunder og fikk min komposisjon. Løp tydeligvis ikke langt nok ut til å unngå de grå stolpene til Tista-reklamen bak bilen ...

@ Knut og Ragnar: den røde Cortina står der på plenen hver onsdag ettermiddag og tilhører en annen fotograf som også dokumenterer det som foregår under "Halden Cruise Night". Tror ikke at jeg har tatt spesielt bilde av den.

Mvh,
Walter
Walter S.
@ Knut og Ragnar:
Fant dette bilde av Cortina på en FB-konto hvor "Halden Cruise Night" legger ut bilder. Det er det beste jeg klarer til nå ...
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10156507079382534&...mp;theater

Mvh,
Walter
Knut N.
Se det, var en her som hadde en lyseblå. La inn en Volvo B20 motor i den(trimma med to doble weber) jeg møtte han i en sving og da lå høyre forhjul 10 cm over asfalten...det var den gang det ;o)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu